torsdag 11 maj 2017

Folia pod stresnu krytinu cena

Strešné fólie slúžia ako poistná hydroizolácia pod strešnú krytinu. JUTADACH - paropriepustná fólia 75m2. Exteriérové fólie, ktoré sa používajú pod strešnú krytinu ako poistná hydroizolácia šikmých striech.


Vysokodifúzna membrána pod falcovanú plechovú krytinu na debnenie. Nízkodifúzna fólia do skladby strešného plášťa s vetracou medzerou aj pod fóliou. Obľúbená paropriepustná fólia Jutadach.

Vysoko difúzna kontaktná fólia na tepelnú izoláciu. Norton, Bramac, Tondach,, Dörken, Bauder a ďalšie. Poistné izolácia slúži vlastne ako poistka pod krytinou - ak by napríklad došlo k porušeniu celistvosti. Ako vybrať strešnú krytinu ? Strešné paropriepustné fólie pod strešnú krytinu spoľahlivé riešenia pre Vašu.


Cena : 11€ (s DPH) 12€. Strešná fólia pod škridlu Bramac PRO Plus. Reflexná kontaktná difúzna fólia s odrazovou vrstvou brániace prehrievaniu.

Nadštandardné 4-vrstvová difúzna fólia s mikroventilačná a separačnou rohožou určená pod falcované plechové krytiny. Paropriepustná fólia podstrešná vysoko difúzna 1g. Dfúzní fólie pod strešnú krytinu , poistná hydroizolácia pre jednoplášťové šikmé . Poistná hydroizolácia tvorí pod krytinou šikmých striech súvislú vrstvu, ktorá. Ak sa bezkontaktná fólia dotýka napríklad debnenia alebo tepelnej. Umiestňuje sa ako poistná hydroizolačná vrstva pod strešnú krytinu.


Nahrádzajú skôr používané doskovanie strechy s následným pokrytím lepenkou pod strešnú krytinu. Toto riešenie predražuje strechu ako aj zvyšuje hmotnosť . Predám fóliu parozábranu hliníkovu 150g aj 90g. Hliniková fólia parozábrana pod sadrokartón 1gramová cena 49€ ,kusov. Antikondenzačná fólia DRIPSTOP je vyrobená z nespočetného množstva medzi sebou. Strešnú krytinu vyberajte podľa typu strešnej konštrukcie, jej sklonu a účelu.


Prenikaniu vody pod krytinu zabraňujú integrované kovové prvky v hornej časti. Icopal Monarplan FM, hydroizolačná strešná fólia na báze PVC-P. Kvalitná fólia , nie je vhodná na plné debnenie.


BRAMAC TOP RU s dvomi lepiaci- mi pásmi v. Odkvapový plech pre Bramac 7° pod strešnú krytinu.

Difúzna fólia Tyvek Supro superdifúzna kontaktná poistná hydroizolácia pre šikmé. Fólia určená do skladby dvojplášťových striech, je plne kontaktná – možný kontakt s izoláciou. Fólia by nemala byť používaná ako podkladová vrstva pod šindeľ.


Difúzne otvorená fólia na priamy kontakt s tepelnou izoláciou určená na neprevetrávané strechy. PJ-66 PJ-66 PJ-6balenie obsahuje 6ks roliek formátu A cena za balenie. Parotesná reflexná fólia , cena 47€ za m2 . Na strešnú krytinu je poskytovaná 50-ročná záruka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg