torsdag 25 maj 2017

Blachotrapez predajne

Distribúcia a predaj ako primárna oblasť našej činnosti zahŕňa rovnako výrobu ako aj predaj strešnej krytiny a fasádnych obkladov, . Ivánka Pri Nitre - Výroba a predaj plechových škridlí DIAMENT Plus, DIAMENT ECO Plus, JOKER, KINGAS a KINGAS ECO pre . Vyžiadajte si nezáväzné cenové ponuky od všetkých firiem z okresu Košice. BLACHOTRAPEZ je jedným z popredných výrobcov strešných a elevačných krytín v Poľsku. Firma založená klampiarom s goralskými tradíciami ponúka viac . Plechové škridle DIAMENT Plus, JOKER a KINGAS sú výrobkami vysokej kvality odporúčané pre všetky architektonické štýly moderných. Návratku prineste na predajné miesto, vyplňte ju spolu so zamestnancom a vyplnenú zašlite do 14.


Strešná krytina - BLACHOTRAPEZ. Lemovky sú neodmysliteľnou súčasťou každej správne pokrytej strechy. Chránia priestor pod strechou pred zatekaním a súčasne plnia estetickú funkciu.


Vedúci prevádzky: PREDAJŇA : Ivana Kobidová Tel. Blachotrapez skridloplech,trapez. Predajná sieť na celom Slovensku. Kam do mesta je kultúrno-spoločenský sprievodca kultúrnymi akciami, ale aj firmami na celom území Slovenska. Otváracie hodinyNaša predajňa STAVIVO je pre Vás otvorená každý.


Keďže má zriadenú pobočku, svoje predajné miesto aj v meste . Montáže striech v Banskej Bystrici a ďalších miestach. Po schválení Vám objednaný tovar doručí internetová predajňa. Vyberte si sortiment a nájdite.


Prezirite si ich vlastnosti: bramac_logo . OZ v Kátove schvaľuje prevádzkový čas vzorkovej predajne strešných. Vítame Vás na našej stránke a zároveň Vás pozývame do našej predajne v.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg