onsdag 31 maj 2017

Lacka betong utomhus

Betonglack för både utomhus och inomhus. Används för ytbehandling av sten, betong , murbruk, tegelpannor, murstockar mm. Det är riktigt roligt att gjuta med färgad betong.


Men tänk på att ytbehandla dina kreationer, eftersom fläckar inte går att få bort från obehandlad . Förarbete: Ska man lacka betong skall betongen vara minst dagar.

Den ligger helt öppen utomhus. Utomhus ska den kunna stå mot väder och vind. Den här foldern är för dig som vill introducera betong för barn och ungdomar och prova att gjuta tillsammans.


Skydda samt bevara den gråa naturliga puts eller betong färgen. Platsgjuta bänkskiva i betong ? Behandling av betongbänkskiva? I lördags behandlade vi uteplatsen som vi gjöt i somras.

När vi gjorde gjutningen valde vi att låta glätta ytan, vilket gör den jämnare, slätare och . TRÄDGÅRDSPLATTOR I BETONG – GÖR SÅ HÄR 1. Lacka ett eller eventuellt två lager och låt torka. Välj en en-komponent färg för att måla i ex. Med Golvfärg 1K kan du även måla betong utomhus. Motverkar uppkomsten av krympsprickor vid nygjutning av betong.


Har dina stenplattor blivit täckta med smuts och mossa? Vill du fräscha upp dem inför sommaren? Vi visar dig vägen till fläckfria stenplattor på din uteplats eller . Jag har gjort en bänkskiva i betong som jag tänkte ha i köket. Sittbänk som ser påkostad ut i trä och gjuten betong. Då håller de inte lika länge utomhus , men det går att lacka eller olja för hållbarare yta.


På puts och betong använder man främst kalkfärg, KC-färg (kalkcementfärg). Silikatfärg håller längst, klarar sura luftföroreningar bäst och är också mer allround – fungerar på sten, betong och puts. Färg som är framtagen för att måla puts och betong skyddar det underliggande materialet mot fukt och förstärker slitna och porösa mineralytor före målning.


Grundfärg för puts och betong.

Den används framför allt till husgrunder. Hobbyfärg teknikför att måla med olika patina på betong mm. Vill ni kan ni lacka eller vaxa faten för att. Lacka 1–gånger med en väl urtvättad och urkramad Perlonroller eller. Balkonggolv och trappor av betong utomhus kan målas med golvfärg men kräver.


Att måla golv är enkelt och går snabbt. Golvfärg av högsta kvalitet samt tips och råd kring vad du bör tänka på inför golvmålning hittar du hos Alcro Färg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg