onsdag 24 maj 2017

Måla på stenar pennor

Gå ut och leta upp några fina stenar, tvätta rent dem och låt torka. Att måla på sten har blivit väldigt populärt, så det finns mycket fint att inspireras av på nätet. Det var otroligt roligt att göra och jag hade svårt att sluta.


De målade stenarna är perfekta att lägga bredvid en ljusstake och en vas, som lite . Plockat fina släta stenar på semestern som jag vill göra växtskyltar av. Finns det någon penna eller färg som fäster och håller att ligga ute i ur .

När färgen torkat kan du gå . Tänk på att använda vattenfasta pennor , om du vill ha stenarna utomhus. Att måla med färg och pensel på stenar , visar jag en annan dag! Med hobbyfärg målas stenarna och permanent vit penna skapas . På ett trädäck täckt med badhanddukar får våra stenar små och stora motiv, och gott om färg. Se till att stenarna är helt torra innan ni målar på . Ni behöver vackra stenar , hobbyfärg och tuschpennor som är permanenta.


Vi har använt pennor i svart och silver.

Dagens lätta instruktioner lyder: måla stenarna – gärna på båda sidor! Den här säger ”Vänd på mej” och ”Å, . Letar du efter tips och idéer till att måla på stenar med barn? Här är en enkel steg -för-steg guide med idéer och en lista på vad du behöver! Posca japansk favorit passar alla torra ytor som papper trä sten läder. Perfekt att måla personliga inköpskassar för den miljömedvetne eller egna T-shirts med . Ta sedan försiktigt ut de varma.


Kritan kommer då att smälta. Resultatet blir efter hur stenen är utformad och ibland också beroende på vilket struktur den har. Ladda ner detaljerade gratistester . För att få bästa resultat från stenkonstterapi ska du leta efter stenar med lena ytor.


Välj pennor med fin ände – mm. Funkar på alla material: taveldukar, metall, glas, trä, sten , plast etc. POSCA PC- 3M är perfekta pennor för att måla tavlor eller skisser men används väldigt ofta . Våran granne Marianne va inne med lite nybakta bullar innan :) Det tackar vi för.


Sen hade hon köpt pennor som man kan måla med på stenar. Inlägg om Pennor skrivna av drewex. När barnen blir större så kan man måla andra saker som kottar, stenar , kartonger eller andra saker som .

Alltid bra priser, fri frakt över 1kr och snabb leverans. Glada, gula gubbar, monster eller små ögonstenar. Måla gulliga stengubbar med barnen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg