onsdag 17 maj 2017

Kulturkvällar gysinge

Välkommen till våra kulturkvällar ! Kursen startar september (allmän kurs, veckor) för . PRO:s folkhögskola i Gysinge planerar att i höst öppna en folkhögskolekurs i Hofors! PRO:s Folkhögskola i Gysinge , Gysinge , Sweden. Vi erbjuder rika möjligheter till upplevelser - vid kurser, konferens, bröllop eller annan.

Gysinge Vandrarhem är det perfekta, hemtrevliga, boendet för dig som vill komma och upptäcka Gysinge på egen. Kulturgäst är Linnea Nygren, Horndal med . Beläget vid forsarna i Gysinge kan du på det vita bruket njuta av gott fika och lättare luncher. Anordnar även kulturkvällar.


På söndag är det stort tårtkalas i Gysinge när bruket firar sin 350-årsdag. De har kulturkvällar på tisdagarna. Två av de första artisterna och underhållarna var systrarna . De senaste åren har invånarantalet i Gysinge och Österfärnebo ökat i och med.

Man ordnar bland annat språkcaféer och kulturkvällar , håller . Ny utvidgning av Gysinge Herrgård genom köp – ett besöksmål som lockar allt fler! Befolkningen i Gysinge har tredubblats sedan asylboendet öppnades sommaren. Föreningar ordnar kulturkvällar och andra tillställningar.


Ge förslag på vilken roll museet skall ha i Gysinge , möjliga nätverk. Har vi bra kulturkvällar får vi hit människor som i sin tur kan berätta för . Premiär för Kulturkvällar på Furuviks. Kontakta oss på Gysinge Turistbyrå så berättar vi mer! Ikväll njuter vi av Sing-O-alla trio!


Tisdagskvällen = kulturkvällar hos oss. Dagens lunch måndag-fredag kl. Sveriges Konstföreningar Gävleborg anordnades sommarens kulturkvällar på Engeltofta. Kungsgården, Gästrike Hammarby, Årsunda, Gysinge och Storvik.


Se våra webbplatser för mer information. Tre cirkelledare har deltagit i utbildning på Folkhögskolan i Gysinge. Fyra välbesökta kulturkvällar med soppa och . FOTOutst CA4llning-1-16-juli- Gysinge.

Plats: Café Udden i Gysinge Öppet för kursdeltagare och allmänheten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg