fredag 12 maj 2017

Legge plast før støp

Skal legge ut mm plast over isolasjon, for så å legge på armering og støp. Plasten er ikke like bred som rommet, så jeg må overlappe en del . Spørsmålet er enkelt, bør man legge fuktsperren mellom pukk og isopor,. Dersom man støper uten plast og singelen er tørr, bør denne vætes før.


Dette kan gjøres ved å legge ut plast og isolasjon over støpen så snart den har satt seg.

Berekn voluminnhaldet av forskalinga (lengd x breidd x høgd) og legg på ca 5. Isolasjon og vatnbåren varme er lagt før støyping med fiberbetong. Plasten verkar også som glidesjikt for betongen slik at han ikkje festar seg til ringmuren. Mens du støper , skal du bruke minst mulig vann.


Og lurer på om man skal bruke plast under betongen ? Oftes så legges denne før du legger isoporen. Gulvet må derfor være støpt før det fylles til mot kjellerveggene.

Det er viktig at fuktsperren er uten skader før støping. Overgang mellom gulv og kjellervegg eller innvendige bærevegger, og rundt rørgjennomføringer må gjøres. Skal du legge nytt gulv på betong - skal du bruke fuktsperre. Er det tydelig fukt under plasten , må.


Før Handicare kan montere din løfteplattform, må det støpes en platting. Når du skal støpe din egen garasjesåle er det flere ting å huske på. Gjøre tiltak for å ta vare på varmen i betongen, dvs.


Det jeg tenker på er å fylle opp med sand før jeg støper nytt dekke, med en. Kan man bare legge teppe rett oppo det nye gulvet eller trenger man ytligere. Ellers ville jeg også lagt 5-10cm isopor, plast , så betong.


Støp med fall mot porten, og legg opp sluk eller lang rist ved porten. Med ferdigarmert betong slipper du jobben med å legge armeringsnett, men armeringsjern rundt kantene bør du. Forskalingen av sugende materialet bør også vannes før støp. Nb ikke for tidlig da plasten vil klebe seg fast i overflaten. Hei, når man skal legge varmekabler og støpe oppå Depron isolasjonsmatte kan man.


Plasten legges da på støpen (som er støpt over kabler) som siste lag før.

Lurer på om jeg skal støpe gulv der. Grunnarbeid med pukk, isopor og plast var ferdig. Ved å dekke til betongen med plast eller presenning etter støp reduseres. Legger man plasten rett på pukken før støpen?


Skal dere legge belegg på garasjegulvet, er det viktig å måle fuktigheten i . Legg inn armeringsnett og press det ned slik at det ligger ca. Det er enkelt å støpe sitt eget gulv, særlig med ferdigarmert betong. Rørledninger og kabler som skal inn i huset, må legges i drensmasen før du støper.


Synlige betongflater tildekker du med plastfolie så snart plasten ikke kleber til betongen. Beregn voluminnholdet av forskalingen (lengde × bredde × høyde) og legg. Enten du skal støpe en trapp, fundament til tørkestativ.


Legg plasten tilbake og la den ligge en ukes tid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg