fredag 26 maj 2017

Satjam ostrava

Taž T160) a čtyři třídy oceli (S25 S28 S32 S350). Systém sněhových zábran střešních krytin SATJAM. Právní forma, společnost s ručením.


Výrobce střešních krytin Satsam, okapů a trapéz, dále nabízíme ocelové haly a fasádní systémy z lehkých kovových materiálů . Kraj: Moravskoslezský cz Česká republika . Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy.

Střecha se mnohdy dělá na celý život. SATJAM , NABÍZÍME MNOHEM VÍCE, NEJEN STŘECHU. Predaj strešných krytín, trapézových plechov, odkvapových systémov, profilov a ďalších výrobkov používaných v stavebníctve.


Veselí na Lužnicí Pavlínek, s. Ostrava - Slezská Ostrava ). Nabídka pokrývačských a klempířských prací. Trapézové plechy jsou vyráběny z ocelového plechu žárově pokoveného . Vstupní materiál dodává norská společnost Norsk Hydro.

Tabule a dělené svitky se používají k výrobě atypických klempířských prvků, případně jako surovina pro drážkovanou (falcovanou) krytinu. Skladba vrstev střešních krytin. Sklárny Kavaliér - zastřešení venkovního skladu, SATJAM.


SSHR Bošice - zateplení ploché . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Vyrábíme a dodáváme na trh střešní krytiny a okapové systémy SATJAM. Moderní střešní systém s důrazem na kompletnost, funkčnost, kvalitu a přijatelnou cenu . Odpovězte na inzerát a získejte novou práci. Satjam Roof, oprava krovu, obložení.


Nabízíme k prodeji střešní systémy a krytiny SATJAM. Podrobnosti o firmě SATJAM, s. Máte problémy s nářadím nebo příslušenstvím Bosch? Díky naší službě zákazníkům a prodejcům ve vašem okolí rychle najdete pomoc. Velikost firmy: 1- 1zaměstnanců. Pokud máte nějaké dotazy, připomínky nebo nápady, neváhejte nás kontaktovat.


ACTIVE entity status and a LAPSED LEI code. Hlavním oborem činnosti je .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg