måndag 15 maj 2017

Urnesten

Urnesten til gravstedte på kirkegården. Udviklingen på de danske kirkegårde går i retning af, at flere afdøde kremeres og begraves i urne. Her kan du vælge en urnesten tilpasset til urnegravsteder.


Design, køb og betal online, og vi leverer på kirkegården inden. Stenen placeres oftest centreret i enden af gravstedet, og skrånende .

Urnegravsten bruges, når der er tale om et gravste hvor der er begrænset plads, eller ved fællesgrave som eks. Har du behov for en gravsten til et privat gravste vælges denne løsning. Vi kan leverer sten i alle størrelser, vi dækker både små . Flot rød mindesten med sorte aftegninger. Stenen har en groft hugget kant som står flot til den ru skriveflade. Valg af urnesten kræver den rette rådgivning.


Gravsten, urnesten og plænesten.

Bestemmelserne for, hvordan en urnesten må se ud på forskellige kirkegårde og afdelinger kan være. Små urnesten eller stor urnesten i forskellige facon og mål efter din ønske. Lille urnesten elle små gravsten fra . Sten med poleret kant, stokhugget med broncedekoration. Alle stenene er i vores udstilling på vester alle i Vejen og vil løbende blive skiftet ud . Udstillingen er åben døgnet rundt, alle ugens dage.


I valg af urnesten og dens udsmykning, er der samme muligheder som for større mindesten, men pladsen er selvfølgelig mindre og her er stenhuggerens . Se udvalget af urnesten herunder. Blå rønne brændt med bronze rose - 50xcm. Bornholm Paradiso brændt med bonze rose. Hos Stenhugger Kriegbaum har vi stor erfaring med bearbejdning af urnesten til bisættelse. Vi har et bredt udvalg af forskellige typer sten, mønstre og former.


Granit : Wiskont White poleret. Stenen bruges ofte til at give gravstedet et personligt præg . Dette i form af udformning, . Urne- og plænesten benyttes oftest ved et urnegravsted.

De kan ligge plant med jorden, stå lodret eller skråtstilles med bagside støtte. Med tætte forbindelser til professionelle stenhuggere kan vi hjælpe dig til at finde den urnesten , der afspejler den . Kolds Stenhuggeri tilbyder alt inden for gravsten, her findes bl. Vi dækker Humlebæk Kokkedal Nivå hele Nordsjælland. Kan både laves med indhugget skrift og påsat bronce bogstaver.


Bemærk priserne gælder kun indhugget skrift. En urnesten har masser af udfoldelsesmuligheder, så længe man .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg