onsdag 14 februari 2018

Attefallshus med loft trappa

Zen är ett modernt fyrkantig hus där vi har maximerat bygglovet till fullo med en takhöjd på meter i nock. Istället för en stege till sovloftet kan man exempelvis ha ett skafferi som trappa. Nyckelfärdiga attefallshus , småhus, gästhus, fritidshus på kvm och uppåt. Du kan välja med loft , utan loft eller med dubbelloft.


Som gjort för en tomt med utsikt är attefalls-huset Glass house, kvm, med loft , av virke från långsamväxande arktisk fura. Attefallshus kvm med loft.

Byggytan är kvm och boytan 2kvm med loft kvm. Stege eller trappa med smart förvaringMer info. I andra fall, när det inte finns möjlighet till ett loft , kan man jobba med exempelvis. Att även låta fast inredning som trappa och staket till sovloftet vara i en nätt.


Ett projekt tillsammans med Gullmanders Arkitekter och Ingenjörer, Växjö. Takterras med glasräcke och trappa , solterras och pergola ingår . Den stora skillanden är att här finns en trappa upp till sovloftet. Vi bygger dem av finaste naturmaterial, för.

Ett bygglovsfritt attefallshus ger stora möjligh. Mer info: Kompakt arkitektritad studio- eller gästhuslösning med loft och stora glaspartier. Trappbyte och trappa till nytt hus.


Vi erbjuder både spartrappor och stegar för små och trånga utrymmen i allt från furu till ädlare träslag och med olika typer av. Astolf Astolf är ett attefallshus i vinkel med två loft. Extrahuset där man lyckats lösa problemet med trappa , på ett mycket smidigt sätt. Ett stort sovloft med en bekväm trappa.


Dessutom ingår en platsbyggd altan med på ca m2. Perfekt för permanent boende. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Stuga Trähuset Paulina m² Loft.


Lite Bohuslän inspirerat med andra ord. Inrett med loft , kök, badrum, . This Pin was discovered by Serge Lachapelle. Denna webbplats använder cookies. Discover (and save) your own Pins on Pinterest.


HAll med klinker och golvvärme Exklusiv trappa i ek och rostfritt stål.

Planlösning - attefallshus med loft trappa - planlösning. Leonor är ett attefallshus med modern design med sovloft. Bygga ditt nya arkitektritade.


Med Finjas attefallshus utnyttjas den tillåtna ytan maximalt och det finns två varianter att. Vår specialitet är att skapa fantastiska attefallshus med en arkitektur. Inomhus har vi valt en fast installerad snäv trappa upp till loftdelen. Då tak har en extremt låg lutning på grader blir effekten ett luftigare loft än normalt. ATTEFALLSHUS MED LOFT - ATTEFALLSVERKET.


Trend 3T har ståhöjd på vilplanet mellan loft och trappa och ett loft om kvm. Boytan utgör tillsammans med biytor (biareor) byggnadens totalyta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg