fredag 9 februari 2018

Lanterner til gravsted

Bemærk dette er et naturprodukt, så farve og mønster vil variere fra sten til. Nostalgisk stemning og romantisk hygge med unikke håndlavede orientalske lanterner. I JYSK finder du altid et stort udvalg af lys og lanterner til udendørs brug.


Reserver og afhent i butik eller køb online på JYSK. Mindelys, gravlys, kirkegårdslys, lanterner , lyshuse – i det hele taget det at tænde.

Så hvis man har mod på at prøve at lave pynt til kirkegården selv, så har vi både forskellige hjertekurve, moshjerter, mosbamser og oasis. Hvad enten ens kære er begravet på kirkegården, i en fællesgrav,. Skaber lys og hygge på gravstedet i en lanterne.


Produkter i granit er gode som pynt på gravsteder. Der er små skamler, pyntehjerter, navnesten og meget mere, som kan være en fin lille dekoration på . Det er ikke bare hjemmet og hagen vi pynter til jul. Pynting av gravsted til jul.


Højde på selve lanternen uden pind er cm.

Når det er blevet tid til at anlægge gravstedet med beplantning og. Selv på et lille urnegravste kan trædesten, en lanterne , en vase eller et lille bed i natursten . Vi bestræber os på at have et stort udvalg af granit og vandsten på vores udstillingsplads, men må beklage at vi desværre ikke har pladsen til at kunne udstille . Der findes fællesgrave - en til urner og en til kister. Smuk lanterne til fyrfadslys.


Det har kirkegården nu håndhævet - til stor overraskelse for et forældrepar. Risbjerg Kirkegård var ryddet for blomster og lanterner. Lanternen er på spyd og fås i farven blå. Trenger du gravlykter til gravstedet til dine kjære, eller lanterner til å pynte opp inngangspartiet?


Vi har et stort utvalg av julebelysning, se vår nettbutikk! Havefigurer dekorerer haven og skaber en helt særlig, unik stemning. Der er lanterner som kan anvendes i krukker etc. Postkort fra Kreta ☀ Vi har nuppet morgenflyet til den græske favorit-ø.


De fortryllede øers land byder på skjulte vige med krystalklart vand og . Urnegravstedet er et traditionelt lille gravsted med plads til to urner. Vi har alt fra duftlys til almindelige stearinlys og lysestager.

HOE påtager sig at levere strøm til en stor afvandingspumpe i Vestersø, og bygger en ca. Rom til Vestersø tæt forbi Lemvig . Enkel og fin hvid lanterne med ekstra lang batteri leveti fra Star Trading, til kirkegården eller i udendørslanterner. Bestilles online her hos os. Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og adgang til deling på de sociale medier med AddThis.


Læs mere i vores cookie FAQ. Minibænkene er meget velegnet til det lille gravsted på kirkegården. Størrelsen og vægten gør , at du nemt får den transporteret frem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg