tisdag 20 februari 2018

Podkrovna obyvacka

Podkrovná izba pre študentku vo fialovo bielej kombinácií. Celý podkrovný priestor sme rozdelili na štyri časti, a to obývačka , detská izba, spálňa a kúpeľňa. Keďže ide o podkrovné priestory, nevieme, . Obývačka s jedálenským stolom.


O tom, či sa budete v miestnosti cítiť dobre pritom nerozhoduje len vzhľad a samotný design obývačky, ale aj jej . Ak tak urobíte, môžete pod šikmou strechou zariadiť akýkoľvek priestor, či už to bude obývačka , kuchyňa, spálňa či pracovňa.

Návrh interiéru pre každého. Niekoľko tipov na moderné a štýlové obývačkové zostavy. Inspirace obýváků, navštivte naše galerie.


Inšpirujte sa v sekcii INTERIÉRY a zadajte ZÁKAZKU na realizáciu akejkoľvek miestnosti vo Vašom dome. Na Vašu ponuku budú reagovať dizajnéri, medzi . NP: - APARTMÁN 1:- izba- kúpeľňa s WC- spoločná kuchyňa s apartmánom 2- podkrovná malá . Been to Mountain cottage Stara Horaren? Murovaná chata - 2x spálňa, obývačka s krbom, kuchyňa, kúpeľňa.


Väčšia drevenica- 4x spálňa,.

Nestarnúca klasika v podobe tapiet. Pamätáte si tapety z čias svojho detstva? Rýchlo na ne zabudnite, dnešné tapety prešli veľkým vývojom. FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ.


Fotografie má celkem komentářů. CHCETE DO SVOJHO PRÍBYTKU PRINIESŤ NOVÝ ŠTÝL A HARMÓNIU? Nemáte čas a chuť obiehať obchody? Na poschodí domu je jedna veľká nedelená podkrovná miestnosť využíteľná ako obývačka , priestor na hranie pre deti, spálňa a pracovňa. Presvetlená obyvačka - Byt z 30.


Kuchyňa a obývačka sa nachádza na prízemí a jedna podkrovná spálňa na poschodí. Vedľa chaty sa nachádza užitočný sklad. Súčasne bola realizovaná aj obývačka so sedacou súpravou na mieru.


Horská chata Stará Horáreň I. Horná podkrovná kúpeľňa je vytvorená s nikami, aby vznikol ďaľší úložný priestor. Aj Vaša obývačka , spálňa alebo kuchyňa, kúpeľňa, detská izba, šatník môže. Bez akejkoľvek výstavnej stratégie sa .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg