måndag 26 februari 2018

Eldstad inomhus etanol

Jämför priser och läs recensioner på Kaminer. En skorstensfri eldstad ger dig alla fördelar som en riktig eldstad har utan att tumma på. Drivs på etanol och tänds med en enkel braständare.


Längtar du efter en eldstad inomhus ? Vill du köpa en etanolkamin online?

Hos oss hittar du stilrena etanolkaminer och dekorationseld som ökar mysfaktorn var. Det går bra att använda våra etanolspisar överallt, både utomhus, inomhus , villor och lägenheter. Det viktigaste är att inga brännbara material är i närheten och . Ibland hör vi även termen skrostensfri kamin , skorstensfri golvkamin eller liknande.


Spisetanol kallas även ibland för spisbränsle eller helt enkelt etanol. Inomhus ger DORRE Koppar den extra lilla värmen för för att skapa mysig stämning i . En etanolkamin är ett enkelt och billigt alternativ till en vanlig kamin då. Här hittar du din skorstensfri kamin där du inte behöver någon skorsten eftersom du eldar med etanol.

Välj mellan Vaunis utbud av skorstensfria kaminer och hitta lösningen för just ditt hem. Kontakta oss för info om möjligheterna med en eldstad utan skorsten. Skorstensfria eldstäder kan framförallt vara en fördel i många lägenheter som saknar rökkanaler. Låt Mariebergs öka mysfaktorn med en skorstensfri eldstad.


Sugen på att skaffa en skorstensfri kamin ? En sådan här kamin kan värma upp ett rum på kvm utan problem. Vad kan vara härligare än att kura inomhus framför en öppen brasa under våra långa, mörka kvällar? Elektrisk öppen spis med två värmelägen som du placerar i ett av hemmets hörn. Fast idag kan du njuta av en vacker eldstad inomhus , och skön. Driftskostnaden för ved och etanol är.


I så fall är en etanolkamin ett bra alternativ. I kaminen eldas bioetanol (spisetanol) som skapar en mjuk och behaglig . De finns i olika storlekar och utföranden, och eldas med etanol. Alla testade kaminer överskrider det tyska gränsvärdet för kvävedioxid inomhus på 0 . Kronovall Öppen Spis Hcm.


Askebacken Vägghängd Kamin.

Du behöver endast etanol och en tändare för att få i gång elden och sedan brinner den tills . Vi har även gasolkaminer för att ha inomhus som ger dig snabb uppvärmning och gjutjärnskaminer . Generellt skall gelébaserade bränslen inte användas inomhus. Med CEVB-teknologin (Controlled Etanol Vapour Burning) kan man styra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg