onsdag 21 februari 2018

Autoklampiarske práce banská bystrica

Karosárske práce , opravy a lakovanie karosérií, opravy plastov, umývanie áut, komplexné. Autoservis, karosárske a lakovnícke práce. Pošlite svoj životopis a nájdite si nové zamestnanie.


Lakovanie automobilov, autoklampiarske práce. Pracovná ponuka spoločnosti AUTO - IMP SERVIS s. Opravy: karosárske, lakýrnicke .

Miesto práce : Žitná Rača Bratislava Typ pracovnej ponuky: Ponúkaný. Retušér analytik - práca vhodná pre lakovníkov, autoklampiarov , autoelektrikárov. Banská Bystrica a kategórii . Počet voľných pracovných miest: 1. Tento film bol vytvorený s finančnou. Klampiarske a lakovnícke práce. Autoopravárenské a autoklampiarske práce - bežné opravy a údržby automobilov.


Autolakovanie, autoklampiarske. Kliknite pre ponuky práce na pozíciu autoklampiar pre lokalitu Skalica.

Firma vykonáva autoklampiarske práce , ponúka záručný a pozáručný servis a údržbu motorových vozidiel. Práca na zmeny: jednozmenný pracovný režim. Hľadáte prácu , poprípade chcete zmeniť súčasné zamestnanie?


Karosárske a lakovnícke práce : Š pecializujeme sa na opravy karosárske a lakovnícke. Autoklampiar Názov spoločnosti: AUTO - IMP SERVIS s. Spolupracujeme s predajcami značkových automobilov, ako sú . Medzinárodná kamiónová doprava, preprava tovaru, autoklampiarske práce , oprava karosérií. Automechanické, autoklampiarske práce automobilov.


Na aute bude treba spravit nejake klampiarske prace hlavne vyvarit podbehy a. Servisné práce sa týkajú hlavne servisných úkonov. Lakýrnicke a autoklampiarske práce. Naša Spoločnosť získala svoje skúsenosti na základe dlhoročnej praxe majiteľa a neustálej práci so všetkými typmi automobilov.


Usilujeme sa o zvýšenie kvality. Výmena pneumatík, oprava defektov, reštaurovanie veteránov, autoklampiarske práce. Poskytujeme komplexné služby týkajúce sa opravárenského lakovania a drobných autoklampiarskych prác.


Používame technológie a materiály tej najvyššej . Lakovnícke a autoklampiarske práce. Pracujeme ako rodinný podnik. Poskytujeme: odťahovaciu službu, opravu havarovaných vozidiel, autoklampiarske práce , .

Ministerstvom dopravy, spojov a verejných prác SR.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg