onsdag 28 februari 2018

Střecha z falcovaného plechu

Falcování je metoda spojování plechů. Na falcovaném plechovém pásu je otevřená stojatá drážka (falc), kladená od okapové hrany k hřebenu střechy. Střešní krytina z falcovaných plechů je bezpečnou a ověřenou technologií, která.


Jde o zcela unikátní materiál vyznačující se. Předpružená přesně profilovaná drážka po uzamčení .

Hladká falcovaná krytina so stojatou drážkou je veľmi flexibilná a je možné ju použiť na kopírovanie všetkých tvarov a uhlov strešných rovín. Seamline z rovinných plechů – s . Plechové střešní krytiny a jejich povrchové úpravy stejně jako jiné. Spojování plechových dílů se provádí na střeše pomocí drážek, které . Provádíme výrobu a montáže falcovaných krytiny ze všech dostupnžch materiálů.


Plech jako materiálový prvek je v podstatě na každé střeše v podobě. Na zahradním domku mám falcovaný plech - hliníkové šablony, stáří cca let, ale od prvopočátku střechou zatéká a zřejmě dost, protože přes . Princip falcované - drážkové krytiny spočívá v pásech plechu s.

Problémem pro tuto krytinu není ani oblouková střecha , kdy jsou pásy . I z hlediska fungování střechy s falcovanou krytinou je její větší tloušťka kladem. U falcované plechové krytiny je to zejména důležité, protože . Jinak bude střecha vašeho domu vypadat, použijete-li třeba falcovaný plech a jinak bude celý dům působit s klasickou pálenou střešní krytinou. Střechy ze svitkového plechu Prefalz vydrží po celou dobu životnosti domu. Oproti tomu falcované krytiny z titanzinku s tl. Strecha z falcovaného plechu patrí medzi najspoľahlivejšie krytiny už po mnoho rokov.


Je možné ju použiť prakticky na každý druh strechy už od nízkych sklonov. Jejich využití je poměrně široké a uplatní se jak v městských . Společnost HEGA - specialista na plechovou střechu - nabízí profesionální. Poptejte falcovanou krytinu u specialistů na plechové střechy.


Jednou z hlavních výhod plechové střechy je nízká váha, která málo. Použitá jemnozrnná ocel je dobře tvárná, i přesto že tloušťka plechu je 0 . Lindab falcovaná z rovinných plechů. Důležitá je i vysoká mechanická odolnost plechové střechy , nízká nasákavost, minimální . Kompletní opláštění fasády TiZn plech obkladem Rheinzink Patina,. Rozšířili nabídku o strojní falcování svitkového plechu do otevřené drážky a.

Jinou možností je například falcovaná taška, falcovaný šindel či . Hliníkovou slitinu pro falcování plechu o síle mm nabízíme jak v přírodním, nelakovaném . Ta červená barva na falcované krytině je zcela přírodní … rez. Položili jsme falcovaný plech PREFA na přístavbu RD v Polici nad Metují. Střecha položena do falcované krytiny PREFA, fasáda částečně modřínové palubky .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg