onsdag 28 februari 2018

Slipa golv pris göteborg

Göteborg – hör då av dig till. Det krävs många års erfarenhet för att kunna slipa ett golv så att det blir ett perfekt resultat. Vi håller låga priser och ser till att utnyttja tiden maximalt ! Svensk Golvvård utlovar en av stans bästa priser på slipning , lackering,.


Speciellt med tanke på att golvet kommer att se nytt, fräscht, lent och vackert ut.

Pris på golvslipning, parkettslipning. Priser avser färdigt golv efter ROT-avdrag ink. Ekparkett Lack (ink material), Minsta Debitering 25 . GÖTEBORG - BORÅS - VARBERG - MARK - ALINGSÅS med omnejd. Att slipa och ytbehandla ett golv är en investering som ska hålla i många år, därför ser vi till att produkterna vi använder.


Således erbjuder vi högsta kvalité till lågt pris. Vi hjälper dig hitta bästa företaget för ditt ändamål. Varför lägga Era pengar på ett nytt golv när vi kan slipa det istället?

Vi lägger även in parkettgolv samt massiva trägolv, allt till bra priser med ROT-avdrag. Att slipa golv anser vi är ett hantverk som bör utföras med kärlek till. Billdals Färghus står för kunskap, service och konkurrenskraftiga priser. AB har alltid förmånliga priser på våra tjänster.


Golvet blir levande och får en djupare infärgning. Funderar ni på om ni behöver nytt golv eller om det kanske räcker med en uppfräschning av det befintliga golvet ? Låt oss ta hand om uppdraget och få bra. Dammfri golvslipning är det enda rätta sättet att slipa golv. Mölndals Golv Companie är störst i västsverige på dammfri golvslipning. Här hittar du våra priser inklusive moms och ROT-avdrag.


Nu är det dammfri slipning som gäller! Vi jobbar med golvslipning, lackar och oljar gamla golv och trösklar till nyskick. Konsultera oss innan du bestämmer dig för att byta ett helt golv.


Golvslipning inklusive lackering. Ska slipa golvet i hus från -57. Golvet är i bra skick, men det är gulnat (gedigen ek parkett).

Slitet golv med märken, repor, fläckar är ingenting man vill ha i sitt hus. Snabbt svar på förfrågan och snabbt och bra arbete till ett bra pris. Vi utför högklassig golvläggning vid både nybyggnation, renovering samt löpande underhåll till såväl byggföretag, fastighetsförvaltare, kommuner som . Slipning , betsning samt lägga nytt golv. Ibland går det inte att reparera eller slipa ett visst golv och då får man lägga ett nytt.


Slitstarka golv till vettiga priser av proffsiga golvläggare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg