torsdag 9 juli 2015

Klimatanpassning konferens 2018

Sveriges nya strategi för klimatanpassning. Strategier, investeringar och. Nordisk konferens om klimatanpassning hålls i Norrköping. Ett förändrat klimat kan göra länder mer sårbara för yttre faktorer. Konferens ska inspirera till klimatanpassning i Norden.


En nordisk konferens ska ge tillfälle för olika aktörer att mötas och inspirera till lösningar kring.

Idag arbetar en rad aktörer med klimatanpassning för att möta förändringarna, bland annat. Ta del av det senaste inom klimatanpassning från myndigheterna. Nedan listas underlag eller aktiviteter för klimatanpassning som svenska.


CCS deltar i konferens med Riskköping. Klimatanpassning för säkrad livsmedelsproduktion – globalt och nationellt. SGI arrangerar två seminarier som på olika sätt belyser . Plats: Clarion Hotel Sign, Östra Järnvägsgatan 3. Grundkurs om klimat och klimatanpassning.


Information om konferens om biogas.

Birger Jarl konferens , Birger Jarlsgatan 61A, Stockholm. Det handlar om att få alla beslut att gå i rätt riktning, säger Christine . Sedan den fantastiska konferensen i Gävle har vi börjat förbereda oss för nästa års konferens i Halmstad. Allas barn - en konferens om vikten av förebyggande arbete. Ett viktigt användningsområde för data från Copernicus är klimatanpassning.


Riskplanering för klimatanpassning : En fallstudie av risk- och. En arbetsgrupp bestående av tjänstemän från tekniska . Världen har kommit överens om att temperaturhöjningen som klimatförändringarna orsakar inte . Fastighetsägare riskerar att drabbas hårt av klimateffekter och kommer i framtiden troligen inte att kunna försäkra sig för sådana skador. Vad gör myndigheterna kring frågor om klimatanpassning ? Förra året gjordes stora förändringar i miljöbalken och under denna konferens får du chansen att lära dig mer om . Internationell konferens om barn och ungas psykiska hälsa i skolan. Rapport om längdskidåkningens klimatanpassning. Den 4-maj anordnar Snöprojektet en konferens i Åre om energieffektiv snöhantering.


Seminarieserie i Umeå Stockholm. Huvudområde: Katastrofriskhantering och klimatanpassning. Obligatorisk för: MKATValfri för: RHUndervisningsspråk: Kursen ges på .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg