onsdag 23 december 2015

Betongolja beckers

TreStjärne Betongolja är en klar, vattenburen akryldispersion för betong. GOLVFÄRG BECKERS PLUS BLANK 9L VÄLJ KULÖR. Färg och lack, lösningsmedelsburen. Våra produkter går att köpa över hela Sverige.


Sök på butikens namn, sta postnummer eller riktnummer för att hitta din närmaste återförsäljare.

Med Beckers färg får du 1år av erfarenhet. Vi på K-rauta är stolta återförsäljare av Beckers och erbjuder bland annat fasadfärg, väggfärg, metallfärg, golvfärg, . Jag behandlade mitt 50mgarage med betongolja. Beckers betongolja blir lite som ett lackat golv fast utan ytskikt. Ett riktigt bra betonglack för ytbehandling av betong, sten, murbruk och mycket annat.


Slitstarkt och skyddar ytan på ett väldigt bra sätt! Dammbindning av betonggolv inomhus. Jag har Beckers golvfärg i garaget och det har hållt i snart fyra år. Vi har betongolja i våran verksta vi blandade i lite färg pigment och öste på.


Becker har något som beskrivs såhär : Starka Golv . Ett obehandlat betonggolv fungerar bra om du bara vill använda garaget exempelvis som förråd. Nackdelen är att det suger åt sig vätska och . Annars har vi bara kört på med betongolja 2grr som man sopar ut, . Betonggolv behandlade med Beckers Betongolja eller Scotte. En halvblank, vandbaseret maling egnet til indendørs gulve. Betongolja szybko schnący olej na bazie alkidu uretanowego do wiązania kurzu betonowego. Binder wodorozcieńczalna farba podkładowa na . Beckers har over 1års erfaring, og er idag skandinavias største malingsprodusent.


Som totalleverandør av malingsprodukter, har Beckers et meget vidt . TBD SA is producing, selling and distributing brands: Polifarb Dębica, Tikkurila and Beckers. Betonggulv behandlet med Beckers Betongolja , Scotte Microplast eller. Vi har sommarpriser på utomhusfärg hela sommaren.


Välj mellan Beckers , Demidekk eller Caparol. Välkommen in till oss så hjälper vi dig med .

Finns hos Beckers återförsäjare bl. TRESTJERNER Golvolja Trestjerner B-bas 68l.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg