måndag 28 december 2015

Karmskruv borrstorlek

Finns det något specialborr för detta som jag inte har eller är det bara vanliga borr av någon diameter som gäller ? Karmskruv passar inte dörrkarmen? Karmhylsor eller karmskruv ? Avståndet mellan karm och vägg avgör vilken längd på karmskruven som ska användas. Smart borr till förborrning av karm. Med en förborrning i din karm minskar risken för sprickor vid idragning av karmskruv. En variant består av en justerbar hylsa som man monterar på utsidan av karmen och en annan är två-delad där hylsa och skruv . Kombiborr Ø 5-mm för borrning i karm för karmskruv.


Hyllplats: Lägg till i inköpslistan. Essve plugg för infästning i massiva material. Perfekt kombination med Programa karmskruv. Välj mellan olika dimensioner.


Flat träborr med centrumspets och två skärande spetsar, som passar bra för att borra hål för exempelvis karmskruv för montering av dörrar. Vår karmskruv är utmärkt för montering av fönster- och dörrkarmar. Montering av fönster- och dörrkarmar med karmskruv. Ankaret är enkelt att installera och är lämpligt för en rad olika basmaterial med en nominell borrstorlek med samma diameter som ankaret. Specielt lämplig för montering av karmskruv och dosborrning.


För 4-26mm borrstorlek (Dammutsugsystemet är endast funktionerligt upp till 16mm borrstorlek ) . Borrstorlek mm) Avsluta montaget genom att borra ur samtliga skruvar så att. PX UNIVERSALPLUGG PRO SPIKPLUGG SPIKPLUGG MFA KARMSKRUV.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg