tisdag 22 december 2015

Vitrinskåp ek

Falsterbo vitrinskåp vit 1cm. Hos JYSK får du alltid ett bra erbjudande på vitrinskåp , skänkar och väggskåp. Jämför priser och läs recensioner på Möbler.


Estelle vitrinöverdel Brunbetsad ek 91xcm. Endast ett fåtal kvar i lager!

Höllviken vitrin vitpigmenterad ek - vit marmorskiva. Brooklyn skåp vitpigmenterad ek. Tillverkad av massiv ek och ekfaner samt betsad och lackad. Edge vitrinskåp från Englesson har hämtat sin inspiration från det nordiskt rena och enkla . Stilrent vitrinskåp i massiv ek , med glashyllor som ger ett luftigt intryck. Olja in alla oljade ytor regelbundet så håller den sig fin länge.


Ett mycket välbevarat vitrinskåpet i ek som rymmer mycket förvaring säljes nu.

Den övre delen innehåller två skåp med ett hyllplan i vardera . Genuint vitrinskåp i ek med spröjsade glasdörrar. Vitrinskåp med stomme i valnötfanér, två glasskjutdörrar med handtag i rostfritt stål. Mellanhylla i härdat glas och upphängning ingår.


Vasa är en mycket omtyckt serie av hög kvalité. Ett tidlöst vitrinskåp av massiv ek med inglasad front och sidor. Skåpet är i en fransk stil blandat med det klassiska skandinaviska och är ett skåp som kan förvara . Sundre vitrinskåp rymmer hela ditt porslin bakom skjutdörrar. Vitrinskåpet med dörrar i klarglas levereras med hyllor varav ett är fast och kan även . Sigma vitrin 3ek - Aanno. Seaside Vitrinskåp stort vit - Oliver Furniture.


Låt dig inspireras av tusentals . Vitrinskåp i robust och lantlig stil med två lådor och två skåp där det finns gott om plats för förvaring. Rökt, oljad ek gör möbeln lite mörkare än vanlig ek , vilket ger . Rejält och vackert vitrinskåp i oljad ek med glashyllor, glasdörrar och två smarta lådor längst ner. Den avskalade designen känns luftig och modern.

Hela eller delar av skåpet kan fås. Stilsäkert vitrinskåp med en stomme i vitlackad MDF. Toppskiva i oljad ek och mjukstängande lådor och glasluckor. Benen är lätt utställda vilket ger ett modernt.


Köp ett nytt vitrinskåp till ditt vardagsrum hos Direkt Möbler i Stockholm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg