måndag 14 december 2015

Výlezové okno na střechu

Termoizolační výlezová okna DRC a DRF jsou dalším z řady výrobků určených pro ploché střechy. Střešní výlezy nám umožňují bezproblémový přístup na střechu , pokud chceme. Kromě prosvětlení realizuje také výlezovou funkci na plochou.


U budov s plochou střechou se často stává, že v některých místnostech. Tento problém řeší okna do plochých střech FAKRO.

Naše okna jsou určena do nejrůznějších typů budov a pro nejrůznější funkce, jako. Vzhledem k rozměrům výlezu se na střechu dostanete daleko snadněji než . Ať už máte na střeše asfaltový šindel, tašky, nebo plechovou krytinu, či cokoliv jiného, jsou střešní výlezová okna tak propracovaná, že si vždy poradí a dokonale . Výlezové okno AURA je opatřeno . Profilované střešní okno Luminex CL PLUS s velkou odolností proti rozbití nabízí bezpečný výstup z půdy na střechu. Je vhodné i pro odvětrání podkroví.


Prodáváme střešní krytiny, střešní okna , půdní schody, difuzní fólie a. Solara SIDE je střešní okno otevíravé do strany vhodné pro obslužný výstup na střechu.

Má tepelně-izolační a estetické . May Okna se vyrábí ve třech verzích otevírání – manuální, elektrické a fixní (neotvíravé ). Dostupná jsou rovněž výlezová okna do plochých střech. Křídlo výlezu do ploché střechy VELUX CXP se otvírá manuálně o . Jsou vhodná pro sklon střechy od 15° do 90°. Zateplená střešní výlezová okna. Za účelem vylepšení tepelně-izolačních vlastností jsou tato výlezová okna.


Tepelnoizolačné výlezové okná DR_ sú ďalšími výrobkami, ktoré rozširujú ponuku riešení FAKRO pre ploché strechy. Okrem presvetlenia majú ďalšiu výhodu, . Nov Okno Solara KLASIK jsme vyvinuli speciálně pro historické střechy ,. Nakupujte kvalitní stavebniny, střechy , střešní krytiny, střešní okna a mnoho dalších. BRAMAC Okno Luminex UNI 705x7mm Cihlově červená. Okna do plochých střech FAKRO zaručují díky správné konstrukci velmi. Okno sloužící k výlezu na střechu o sklonu 16°- 55°.


Oslovil nás zákazník se svým probléme Bydlím v panelovém domě ve čtvrtém patře a máme na chodbě výlezový poklop na střechu. Střešní okna pro údržbu střech, kontrolu komínových těles, do nezateplených střešních.

Strešné okno výlezové 50x55cm umožňuje jednoduchý výstup na strechu , zabezpečuje vetranie a prívod svetla do podkrovného priestoru. GVT je poskytovať prístup na strechu pre remeselníkov. Taktiež poskytuje svetlo a vetranie v neobývanom podkroví. Tepelně-izolační výlez WDA Rse používá především pro výstup na střechu z vytápěných obytných prost. Montáž střešních oken , firma KAZAVA používá kvalitní materiály VELUX FAKRO.


Umožňuje snadné spojení výlezu s plochou střešní krytinou (typ WSS) , . Použití zatepleného výlezového okna je možné pro střechy se sklonem od 12° do 60°. Prostup je dodáván včetně oplechování a lemování, přes které se .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg