fredag 25 december 2015

Farligt avfall göteborg

Bilarna kör en tur på våren och en på hösten. I våra hushåll använder vi oss av många kemikalier och farliga ämnen. Det är livsviktigt att vi inte häller ut dessa i avloppet eller lägger dem i . Det mesta av ditt avfall ska du inte slänga i de vanliga soporna.


Kör igång vårrundan den april. Nytt för i år en karta där göteborgarna enkelt kan .

Lampor, elektronik, färg, kemikalier. Farligt avfall -bilen gör återvinning lätt. Våra hem är fulla av ämnen som kan skada . Tar också emot kläder och prylar. På måndag startar höstens turné. Ska du slänga farligt avfall ? Vårt första skåp för integrerad insamling av farligt avfall.


Passar de flesta mindre företag. Avfallssnåla Ada berättar om okunskapen kring hur man ska handskas med målarfärg och tips på hur man ska göra.

Hur skapar du värde av ditt farliga avfall och möter de utmaningar som uppstår. Om företaget RENOVA AKTIEBOLAG, FARLIGT AVFALL i Göteborg. Lägenheter, kontorshotell och lokaler i Göteborg. Sortera ut ditt farliga avfall och lämna det på Öjersjö återvinningscentral eller till.


Tagene återvinningscentral och Tagene deponi i Göteborg. Det är bara privatpersoner som får slänga avfall avgiftsfritt, något som fler behöver bli uppmärksammade på. Aktuellt om farligt avfall från avfallsbranschen.


Jessica Christiansen, utredare. Nu har du återigen chans att lämna ifrån dig farligt avfall och mindre elektronikprodukter. Under våren (april-juni) åker farligt avfall -bilen runt . Här finns också information om rutinerna vid avhämtning av farligt avfall ,. Skyddsinstruktioner vid hantering av farligt avfall.


Dokumentationen från dessa dagar finns till. Om du behöver slänga grovavfall, farligt avfall eller elavfall är du välkommen till. Vi har även tillstånd att transportera farligt avfall. Göteborg har startat en särskild insamlingsrunda med den s.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg