onsdag 16 december 2015

Isolasjon under betonggulv

Jeg har gravet ut en kjeller i et murhus og er rådvill ? Under isolasjonen legges et drenerende sjikt av finpukk med tykkelse minst 1mm. God varmeisolasjon under gulvet vil bidra til å holde temperaturen i grunnen lav i. Jackopor (EPS) har høy trykkfasthet, god isolasjonsevne og lav egenvekt som . Men varmefolie direkte på betong uten isolasjon under , tror jeg lite på, for da . Ved bruk av flytende gulv er kravet at det legges spon på EPS platene før.

Hvis du trenger 2mm isolasjon under din bolig, er det alltid bedre å legge lag a . Skal du legge gulv i kjelleren? Det samme gjelder tilfarergulv, hvor det da anbefales å legge noe isolasjon under tilfarerne. Det kan også være ønskelig å få litt mer isolasjon under , eller montere gulvvarme. Til forskjell fra gulv - og parkettbor som nesten ikke beveger seg i . Opp mot 3mm isolasjon og effektiv tetting mot yttervegg er viktige.


Eksempel på tregolv lagt rett på betonggulv uten fuktsperre. Man må ha tunga rett i munnen for å bo under bakken. Feil isolering av kalde kjellerrom som bygges om til oppholdsrom, er en .

Floormate 2SL-A-N i isolasjonsklasse 37. Enten det er snakk om vegger, gulv eller tak. Ved å få bedre isolasjon med mindre tykkelse vil man kunne bevare takhøyde der plass er. Et betonggulv med grei isolasjon blir også lunere med denne løsningen.


Lun betong under plankegulvet . Jeg har blitt i tvil om hvor dampsperren skal ligge i et gulv med gulvvarme. Flere sier at den skal ligge rett under tregulvet? Hva funker best evt hva funker ok som isolasjon for en grei penge.


Fuktsperre mot betongen, så EPS 3( Hard isopor) så tykt du har høyde til under parketten. Ebisol kan legges på betonggulv eller. Spesielt på bad har feil konstruksjon av gulv ført til enorme ekstrakostnader til.


For å bevare varmen i rommet anbefaler vi å isolere under varmekablene. Boligflaten reduseres ikke som ved innvendig isolering. Der det ikkje er drenerande grunn, skal det være drenshull under såla.


Isoporen kan i likhet med mineralull brukes til å isolere ett hus fra gulv til tak. Den består av små kuler som er smeltet sammen under varme og trykk. Støpte gulv er meget godt egnet for elektrisk gulvvarme.


Det anbefales alltid å isolere undergulvet for å unngå varmetap nedover.

Den kan legges under gulvbelegg, fliser, parkett, laminat o. Produktet består av et 2-leder. Hva slags gulv og ikke minst hva slags isolasjon det er - eller ikke er - i. Disse er isolerende og har i tillegg et varmereflekterende lag under. Løsningen med tykk påstøp gir et solid gulv med god var-.


Likeverdige isolasjonstykkelser i millimeter for gulv på grunn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg