måndag 28 december 2015

Funkis med utleiedel

Under finner du våre modeller merket med Med utleiedel. Klikk på bildene for å se mer. Vi tegner om dagen på hus til en tomt vi kjøpte for snart ett år siden, og har kommet fram til et utkast som fungerer.


Føler likevel at det må finnes . Boligen er primært tilpasset flat tomt, men med tilpasninger kan Mira bli en sokkelbolig. Bygg nytt hus med utleiedel.

Resultatet ble så vellykket som vi håpet, en moderne enebolig med stram signatur og en planløsning som fungerer utmerket for de fleste familier. Amarone har et funkis -inspirert ytre og et romslig, praktisk indre. FUNKIS hus på selveier tomt med utsikt og god solforhold. Her er det mulighet til å skaffe seg et topp moderne hus med effektive romløsninger og hybel for utleie.


My-Hus presenterer – funkishus med utleie ! Corbel med utleie er et optimalt ferdighus for deg som ønsker å bygge med utleieleilighet. Et stilig hus med alt på ett plan for deg som ønsker noe enkelt, men likevel noe annerledes. Med enkle grep kan Ida også leveres med leilighet for utleie i kjeller.


Med et Urbanhus får du et hjem som uttrykker hvem du er.

Funkis med spennende linjer. Vi bygger moderne, funkisinspirerte hus. Alle boliger kan i svært stor grad tilpasses dine individuelle . Ser for oss at arealet i huset inkl utleie bør være over 250m2.


Vi har funkishus, moderne hus, mange boliger med utleie , tomannsboliger og . En bolig i spennende funkis med garasje og sportsbod i tilknytning til huset. Nyere og lekker enebolig med meget god standard. Parkering for to biler i dobbelgarasje. Dersom man velger utleie i underetasjen, har du mulighet til å få en skattefri leieinntekt. Halden er et hus med en forseggjort og funkispreget fasade.


Denne flotte boligen passer ypperlig for deg som sitter på en noe mindre tomt, men som samtidig . Det er det rimelig å tro at de høye prisene nå får flere til å vurdere å bygge med utleiedel , sier kjedeleder Raymond Myrland i Mesterhus, som er . Systemhus leverer boliger med et godt inneklima og god design. Flere av husene er det også tegnet inn en utleiedel. Flott funkis hus, med store rette takflater, og store vinduer.


Enten du skal bygge hus alene eller sammen med andre er det mye å vurdere. Kanskje er tomten allerede kjøpt og du har noen tanker om hvordan huset skal . Velkommen til ditt nye hjem i Storhaugstien!

Her bygget funkiseneboliger med utleiedel med barnevennlig beliggenhet. Ta kontakt med megler for en . Sammen med deg ønsker vi å realisere din boligdrøm. Vår huskatalog er ment å være en inspirasjonskilde. Om du ønsker din egen signatur tilpasser vi din . Norske hus leverer arkitekttegnede hus og hytter med fokus på det praktiske, kvalitet og estetikk.


Alle husene er dessuten utstyrt med egen utleiedel , noe som er en bra. Stort og moderne funkis hus med soverom nær Polop. Spør oss, vi hjelper deg med utleie av hus og leiligheter. Brinken fra Norgeshus er et moderne hus, inspirert av funkis og med.


I Blåklokkestien vil du bo tett på natur og friområder. Noen få skritt unna vil du ha tilgang til et nettverk av turløyper, sommer som vinter. Villa Riise, et kjent, fredet bygg fra funkis - perioden i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg