onsdag 30 december 2015

Bitumenové desky

Další výhodou je jejich opravdu nízká hmotnost a tím i snadná . Navíc jsou pro svou nízkou hmotnost materiálem, se kterým jde práce hezky od ruky. Nejznámějšími produkty, které uvádí firma Gutta ČR na náš trh jsou bitumenové desky Guttapral a Guttanit, střešní šindele Guttatec, střešní folie Guttafol, systém . Distanční podložka mm (vlna) - Distanční podložka pro desky Guttanit a . Na střechy hospodářských budov, stájí, dřevníků, přístavků či otevřených verand se bitumenové desky v každém případě hodí velmi dobře. Nabízíme Vám kvalitní bitumenové desky za výhodné ceny s dopravou po celé ČR.

U nás nakoupíte bitumenové desky z pohodlí Vašeho domova. Jsou trvanlivé a šetrné k životnímu prostředí. Příslušenství pro vlnité bitumenové desky. Vyberte si z naší nabídky příslušenství pro bitumenové vlnité desky a usnadněte tak montáž střešní krytiny.


Gutta jsou svým ekonomickým a funkčním řešením vyhledávaným materiálem pro nejrůznější typy zastřešení a . Okraje jsou zpevněny kovovou lištou. Asfaltové bitumenové vlnité desky Gutta a celá škála montážního příslušenství představují profesionální a ucelený střešní systém pro ekonomické, technické a . Střešní desky z asfaltu, různé délky a barvy.

Jsou velice lehké, tudíž snadno manipulovatelné s lehkou údržbou. Kvalitní, stylová a odolná střešní krytina za rozumné ceny. Inzerát Levně bitumenové desky Guttapral a Guttanit v okrese Plzeň-sever, cena 180Kč, od raksovana Sbazar. Popis: Prodám několik desek střešní krytiny . Vše, co je potřeba k montáži bitumenového střešního . GUTTANIT - je bitumenová deska vhodná pro zastřešení různých typů staveb.


Menší rozměr usnadňuje manipulaci a menší profil vlny snižuje ztráty překrytím. Dodáváme materiály od (největších) českých i zahraničních výrobců- Knauf, Weber,Den Braven,Lafarge,KB Blok,CS Beton, Presbeton, Bramac,KM Beta . Podložka distanční pro prosvětlovací desky více. Hřebenáč k bitumenovým deskám více. Bitumenová vlnitá střešní a obkladová deska. Pro bitumenovou desku Guttanit je určena délka těsnění o rozměru . Slouží k vyplnění profilu, uzavírá vlny a předchází pronikání vody a prachu.


Vlnové těsnění pro utěsnění desky u okapu a hřebene Guttanit. Podklad – plnoplošné bednění nebo la ování s rozestupem –. Autor: Lukáš Petráň Datu22. Dobrý den, rád bych se zeptal, zda-li máte někdo nějaké zkušenosti s bitumenovými deskami . Buildex quality matters to je prodej kvalitních profi a hobby materiálů pro developerské projekty i soukromé stavební realizace.

Vše s důrazem na maximální .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg