fredag 18 december 2015

Pálená škridla tondach

Strešný systém TONDACH ponúka extravagantné modely škridiel a množstvo. Pálená škridla je vyrábaná z hliny, čo umožňuje vytvoriť rozmanité tvary škridiel . Tondach Bobrovka okrúhly rez engoba medenohnedá. Pálená krytina nepotrebuje žiadne dodatočné ošetrovanie, žiadne nátery, farbenie ani čistenie. Vladimír Šablica vraví: ,,Pri zvažovaní, .

Môže nahradiť alebo doplniť až. BOLERO (- ) je kvalitná pálená škridla za cenu betónovej. Aj pálená škridla sa kamaráti s nízkym sklonom strechy. Na Slovensku asi najviac obľúbenou a používanou krytinou je pálená škridla. Jej životnosť je približne . Najzachovalejšia pálená škridla na Slovensku pochádza z roku.


Akcia: Keramické škridly TONDACH teraz až s zľavou!

RUMBA (- na základnú škridlu) škridla formátu XXL, atraktívnych farieb. Naše přírodní stavební materiály, cihly a pálená střešní krytina, vytvářejí . Táto škridla je pálená z hliny. Střešní taška TONDACH se vyrábí z nejlepších surovin a nejmodernější tech- nologií, díky čemuž dosahuje jedinečných vlastností.


Eur kusov - vetracia škridla. Strecha TONDACH vytvára príjemnú mikroklímu. TONDACH SLOVENSKO, pálená strešná krytina, Nitrianske Pravno. Keramická krytina TONDACH je vyrábaná z najlepších surovín a. VELKY PRISTRESOK - ALTANOK z masivnych vyhoblovanych hranolov 15cmx15cmm.


Zobrazené farebné úpravy pálených škridiel TONDACH sú ovplyvnené. Jedná se o hospodárnou, moderní drážkovou pálenou posuvnou střešní tašku s možností vzájemného posunu až o mm, což zajišťuje rychlé a bezpečné . Je to najžiadanejšia pálená škridla na Slovensku. Tvar a formát škridly umožňuje jednoduchú a rýchlu pokládku, šetrí čas a peniaze.


Kvalitná pálená škridla si už navyše nevyžiada žiadne dodatočné náklady na údržbu,“ radí Peter Šebeňa, manažér pre kvalitu a technický . Cena bez DPH 1€ 1€ (s DPH). Figaro je veľkoformátová krytina.

Pravá pálená krytina TONDACH je optimálna pre nízkoenergetické, pasívne a . Spoločnosť TONDACH je sponzorom súťaže Architektúra. Prírodná pálená škridla sa hodí ku každej fasáde, predstavuje jednoducho klasiku. Ponuka krytín je široká z materiálovej i tvarovej stránky , o farbe nehovoriac. V súčasnosti najpoužívanejšie sú . Komplexné služby pre stavbu a rekonštrukciu strechy. Betónová škridla sa vyrába z cementu, piesku, vody a prímesí.


Viedenská škridla je variant ťahanej škridly s hranatým a zaobleným rezom, ktorá dokonale dopĺňa a nenarúša. Počas horúceho leta má pálená škridla svoje výhody.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg