torsdag 10 mars 2016

Fatrafol kotvení

Dobrý den, řešíme jako projektanti plochou střechu a skladbu na venkovním pavilonku. Koupil jsem dům, na kterém je terasa a schody izolována folii Fatrafol. Na folii je keramická dlažba na gumové terče. Mechanické kotvení hydroizolační fólie do konstrukce střechy.


Firemní materiály ke stažení – logomanuály, katalogy, profil firmy a jiné.

Rekonstrukce střechy s pomocí materiálu Fatrafol - 10. Svařování pásů v ploše střechy. Ke kotvení fólie by měl být zpracován kotvící plán.


Obecně se ke kotvení používají mechanické kotvy nebo lze fólii přivařit ke kotvicím pásům - ty . Kotvení hydroizolačního povlaku k podkladu. Přednostní uplatnění tohoto způsobu stabilizace povlakové krytiny je na střešních pláštích, kde nelze použít bodové kotvení z důvodu . Montáž separační geotextilie, m 2-. Plastové fólie na bázi PVC-P nebo TPO jsou především určeny pro .

Fatrafol 8se používá jako hydroizolace střech s kamenivem, provozní nebo. Fatra jako první představila v ČR indukční kotvení fólií. Způsob kotvení musí být pro konkrétní aplikace navržen tak, aby byla fólie. FATRAFOL na nové adrese – Nebovidy č. Fatrafol 8- doplňková nevyztužená střešní hydroizolační fólie, určená na členité . PVC vyztužená folie pro mechanické kotvení.


Možnost objednat pouze celé role. Při použití liniového kotvení vlastní . Zatloukací kotva 9x110mm pro kotvení do plných materiálů. Skladová dostupnost dle pobočky.


Na aplikáciu PVC fólie Fatrafol sa používajú rôzne šírky Fatrafolu. Pri strešnom Fatrafole 81 pri kotvení strechy je predpísané použiť šírku fólie ,m, . Novinku v kotvení fólií pro ploché střechy představila na své expozici. Fatra Napajedla, výrobcem hydroizolačních fólií Fatrafol.


NADSTAVBOVÉHO ŠKOLENÍ PRO APLIKACI SYSTÉMU PODTLAKOVÉHO KOTVENÍ. Jde nejen o fólie, ale i různé druhy tvarovek, fóliové kotvení , doplňkové a. Použití: Fatrafol 8je střešní fólie na bázi PVC-P vyztužená .

PVC ( Fatrafol , DEKPLAN, Firestone atd.). Asfaltová parozábrana s vložkou. PES výztuží určena pro mechanické kotvení.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg