torsdag 10 mars 2016

Hliníková střešní krytina prefa

PREFA – střecha silná jako býk! NAŠE GALERIE HLINÍKOVÝCH STŘECH, FASÁD A KOMPLETNÍHO SYSTÉMU. Na Praze na Petřinách právě probíhá výměna krytiny.


Výhoda: starší krov se před výměnou krytiny nemusí zesilovat. Společnost Prefa je přední výrobce lehkých a vysoce odolných hliníkových.

Falcovanou střešní krytinu lze vybírat z tašek, šindelů, šablon, věžovky nebo . Kompletní přehled střešních výrobků od rakouské firmy Prefa , která se specializuje na výrobu a prodej střešních systémů z hliníku. Díky tomu tento materiál chrání sám sebe a prodlužuje se tak razantně životnost střešní krytiny. Proto hliníková střešní krytina nikdy nerezaví a hodí se na místa, . Střešní hlinikové doplňky,Odvětrávací systémy,Oplechování střech,Okna a. PRO JAKÉ STŘECHY JE TO VHODNÉ.


Pro střechy šikmé od sklonu 7° s vysokými nároky na životnost a kvalitu.

Hliníkové střešní krytiny jsou svými vlastnostmi podobné plechovým střešním. Naše firma nabízí hliníkové krytiny firmy Prefa , a to buď falcovanou tašku, nebo . Odborníci doporučují (nejen) hliníkové střešní krytiny. Prefa , to s vámi nemá nic společného, jde čistě tedy o střešní krytiny vyrobenou z . Timelaps ze dvou pracovních dní. Vyrábí vysokojakostní střešní krytinu , většinou z hliníku (variantně titanzinek a měď). Hliníková krytina je určena i do nejtěžších horských pomínek.


Mezi největší výhody plechové střešní krytiny patří její nízká hmotnost a možnost. Vyrábí vysoce jakostní hliníkové střešní a fasádní systémy, odvodnění střech a solární systém. Mezi letošní střechařské novinky patří střešní panel R. Jedná se o kvalitní a odolné hliníkové. Rakouský výrobce Prefa Aluminiumprodukte s. Odstranění původní dožilé střešní krytiny a pokládka nové plechové krytiny Prefa , šablona, cihlově červená,stucco.


Na klempířské práce byl použit hliníkový. Přesto – jen velmi málo střech zůstane po .

Střecha byla doplněna hliníkovým okapovým systémem Prefa v Antracitové barvě. PLECHOVÉ KRYTINY - krytiny pro všestranné a účelné zastřešení budov,. Okapové systémy od Prefy by měly být v dostatečném množství na pobočkách.


Ostatní svitky jsou na objednávku, dodací lhůta cca prac.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg