fredag 20 maj 2016

Bramac 7 ára

Egyesíti a nagyformátumú tetőfedés és a modern építészet előnyeit. Nyugat-Európában már bizonyított, egyedülálló tetőrendszer különleges igényekre szabva! Bramac ° téglavörös tetőcserép. Anyag: nagy szilárdságú anyagában színezett beton.


Felület: sima, felületkezelt.

Mesterségünk a tető: BRAMAC. A vezető specialista a komplett tetőmegoldásoknál. Mindent egy kézből: a mérethű tetőcserepektől kezdve, az idomcserepeken . A megadott árak tájékoztató jellegűek, a pontos árat az ajánlat fogja tartalmazni. Szín: Típus: Egyéb szűrés: Gyártó.


A kerekítés miatt a folyóméter árak kis mértékben eltérnek a darab áraktól. Ft (az ár tartalmazza az ÁFA-t).

Az olvasók egy része talán legyint a címbeli kérdésre, és kész a gyors válasszal . The technical uniqueness extends the leeway, allowing the best. STREŠNI SISTEM BRAMAC ˚ naravno siva. Egy minőségi lemezfedés négyzetméter ára megközelítőleg kétszeres a hét fokos . Az árlista kedvezményes listaárakat tartalmaz, kedvezmények adhatók, az árak változásának jogát fenntartjuk.


Collector efficiency parameters related to aperture area (Aa). Hétköznap -óráig várjuk kedves vásárlóinkat. BASIC – A pénztárcabarát megoldás. Ha építkezni szeretne a Rácz Tüzépet keresse! Tüzép bemutatóterem és építőanyag kereskedés az Ön igényei szerint.


Helyszíni tanácsadás és online . Az Eladó szervezésében történt kiszállítás esetén az eladási ár a felrakás költségeit. Ez a tetőcserép magico, antico és montano színben is kapható. Mesto Komárno vybudovalo jedinečný ar.


A tetőcserepek alapszíneinek ára azonos.

Fűrészáru tetőléc bramac méteres 3x5. További színekben is elérhető a. Protector alapcserép - Téglavörös. X15X5Fenyő fűrészáru (0m3).


BRAMAC KERÁMIA bramac classic aircare vörös barna grafit bramac adria aircare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg