fredag 20 maj 2016

Loppis borås åhaga

Här presenteras kommande evenemang på Åhaga. Borås Antikmässa är västsveriges största antikbegivenhet och hålls i Åhagas . Han och vännen Niklas Bertilsson stod allra längst fram i den långa kön till Stora loppisdagen på Åhaga imorse. Redan vid halv åtta började de . Under första maj slår Åhaga upp dörrarna till loppisen med cirka 3utställare.

Här hittar du alla secondhand-butiker nära Åhaga , Borås. Totalt secondhand- butiker. Seniorgruppen i Athena IK kommer att stå med ett loppisbord på Åhaga för att. En förening i Borås som erbjuder träning för barn och ungdomar i olika åldrar. Stora Loppis Dagen På Åhaga , Borås , Sweden.


Den maj öppnar Åhaga upp dörrarna till sommarens stora shoppingupplevelse. Quality Outlet Åhaga är stolta och glada över att kunna .

Jätteloppisen som hålls under tordagen på Åhaga i Borås lockade massor med folk. Borås Loppis drygt 2utställare 5besökare! På lördagen var jag en sväng till Åhaga Hem och trädgårdmässa i Borås. Där deltog jag själv några år med utställningsträdgård och föredrag.


Ja så kan man verkligen kalla denna dag. Vi har idag varit på Åhaga i Borås där det ordnas en loppis med ca 250st utställare, helt otroligt . Välkommen till Borås och Sjuhärads stora och varma julmarknad. Allt detta i ett fantastiskt vackert julpyntat Åhaga ! Privatleasa din bil istället för att köpa.


Tips på boenden i Borås natten mellan och September. Blåsduett Concertino - Borås Symfoniorkester Åhaga , Borås. Limmared är också ett mecka för loppis -fantaster. Ikväll är det sista föreställningen i Borås. Vi har vår affär i en kontorslokal, där vi har möblerat rum.


På torsdag - Kristi himmelfärdsafton - är det en stor loppis här på Åhaga i Borås kl 9-13. Jag har varit en köpstark kund tidigare år, men i år har .

Ni missar väl inte vår lilla loppis vi ska ha utanför butiken på måndag, det . Fina loppisar , vintage- och antikbutiker. Ulf Lundell med band drog storpublik till Åhaga i Borås på fredagskvällen. Alfons, festligheter och loppis – se helgens nöjestips i Mark.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg