fredag 20 maj 2016

Flugger färg

Flügger färg erbjuder ett brett utbud av målarfärg, tapeter och målarverktyg i hög kvalitet. Få professionell rådgivning i din lokala Flügger färg butik. Förra året gick företaget med förlust.


Det sitter fler kvinnor än män i styrelsen. Vi erbjuder produkter och praktisk rådgivning för såväl hemmafixaren som fackmannen.

Tillsammans med dig som kund . Köp Flügger färg till dina renoveringsbehov. Nyheter och kampanjerbjudanden inom kakel och tapeter i butik. Service och personlig hjälp inom inredning. På Flügger färgbutik i Vällingby Centrum hittar du inomhus- och utomhus färger , måleriverktyg, tapet, rengöring, täckmaterial, färgkartor etc.


Flügger färg är ett danskt företag med ett komplett sortiment av egentillverkade produkter. Flugger Färg finns vid Jysk och Horze.

Alla Flügger färgbutiker ägs av en lokal målarmästare eller av . Flügger har 1butiker i Sverige och över 5i de nordiska länderna, och i Polen . Inte en helt vanlig färghandel… Flüggers affärsidé är att producera och marknadsföra ett komplett sortiment byggnadsfärg, träskyd tapeter, . Du har arbetat målinriktat med försäljning och du tycker att service och kundnära relationer är det roligaste som finns. Självklar brinner du för färg , form och . Adress: Hantverkaregatan Wachtmeister. Kommenterade på: Vilka härlig färger ! Vi tillhandahåller färg , tapeter och alla tillbehör.


Vi utför även måleriarbeten genom Niklas Andersson måleri AB. Härliga mönster och sköna färger i kombination med hög produktkvalitet! I vårt sortiment finner du noga utvalda och dekorativa tapeter perfekta för . Vi har självklart hela sortimentet av färg från Flügger , men även Falu Rödfärg från Stora Kopparberg, golv och sprayfärg från Hagmans och golvolja från . Flügger är en dansk koncern som bland annat tillverkar målarfärg, tapeter och. Vi hjälper dig även med dekorationsmålning.


Se betyg, recensioner och bilder.

Flügger Färg AB Lysekilsmålarna i Lysekil är butiken för alla målare. De har kataloger i butiken man kan titta i. Vår butik i Skövde har funnits i år. Vi ger våra kunder professionell och personlig service rörande frågor om färg, kulörer . Någon av er kanske har en fin väggfärg som ni köpt hos flugger ? Jag kanske inte tänker helt rätt när det gäller färgen.


Vi har allt som kan tänkas behövas och därtill erbjuder vi goda råd och . Flügger affärsidé är att producera och marknadsföra ett komplett sortiment.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg