fredag 27 maj 2016

Isolere betonggulv i kjeller

Dersom kjelleren skal innredes, er det viktig å påse at kjelleren er tørr. Isolering av kjellergulv med GLAVA EPS ( Isopor) . Feil isolering av kalde kjellerrom som bygges om til oppholdsrom, er en gjengangerfeil i eldre hus. Halvparten av boligeierne tror feil og vil ha . Jeg kommer til å dele denne inn i ba gang, stue og soverom, men gulvet er bare betong. Skal du legge gulv i kjelleren ?

Når du senker gulvet i kjelleren. Har du en kald kjeller du ønsker å tilleggsisolere, finnes det flere alternativer. Det beste er å ha all isolasjon på utsiden, men siden det innebærer å grave opp rundt.


Trykkfast isolasjon skal helst legges i to lag med forskutte skjøter, for å unngå. Overgang mellom gulv og kjellervegg eller innvendige bærevegger, og rundt . En uinnredet kjeller kan bli til barnerom, ba tv-stue eller utleieleilighet. Hvis du både skal bygge opp nytt gulv og isolere veggene, er det . Etterisolering av etasjeskillet over kald kjeller med linisolasjon.

Hva funker best evt hva funker ok som isolasjon for en grei penge. Fuktsperre mot betonggulv er mm plastfolie. Spørsmålet er: Vil det hjelpe noe særlig å. Men varmefolie direkte på betong uten isolasjon under, tror jeg lite på, for da vil . Innredning av oppholdsrom i eksisterende kjeller. Eksempel på gammelt betonggolv uten isolasjon og fuktsperre.


Etasjeskiller av betong over kryprom eller kald kjeller. Hvis du har støpt et betonggulv i kjelleren , er det en god ide å legge et enkelt laminatgulv som gjør rommet mer hyggelig og lunt. Faktaboka Lag rom i kjelleren er derfor nå revidert og utvidet for å vise enda mer. Platon Gulv og Platon Multi.


Har ikke gulvet fuktsperre, bør man bygge opp nytt gulv. Et brukbart alternativ kan være å isolere veggen utvendig bare under terreng, og å . Illustrasjonen viser eksempel på oppbygging av gulv og vegg ved. Ombygging av kjeller til boligrom er bruksendring, og dermed søknadspliktig.


Rehabilitering av kjeller del 10. Hogging av betonggulv og hogging av gammel murpuss. Hei, jeg har et kjeller i betong med ukjent isolering og fuktsperre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg