måndag 16 maj 2016

Byggnadsvård beslag

Stort utbud av beslag i klassiskt, gammalt utföranden passar för både inomhus och utomhusbruk. Välj bland krokar, gångjärn, konsoler, kökshandtag och många. Handtag, knoppar, nyckelskyltar och andra beslag ger möbeln ett nytt liv.


Innanfönsterskruv, mässing kr. Gångjärn vinkelsprint, komplett kr.

Vi erbjuder ett brett sortiment av genuina varor för byggnadsvård , inredning . Vi tillverkar dörrar, fönster och måttbyggda kök. Företaget har anställda . Efter deras modeller gör vi nu beslag av de välkända typerna. Vi framställer beslagen så som de såg ut förr. Välj mellan nytillverkade beslag reproducerade efter äldre förlagor eller hitta ett antikt original i vårt välsorterade begagnatlager.


Här hittar du massor av beslag av alla typer. Om det är något gammalt du söker har vi väldigt många gamla, begagnade beslag i våra butiker.

Både nytillverkade enligt äldre förebilder och . Om du letar efter tidstypiska dörr- och fönsterbeslag till ditt hus har vi ett. Beslag i många utföranden i gammal stil. Traditionell byggnadsvård byggvård enköping grillby Uppsala Västerås Stockholm strängnäs äggoljetempera färg i påse. Här finns en lång tradition av att bevara och . Eskilstuna Kulturbeslag tillverkar äldre beslag för få stiltypiska hus och fastigheter. Beställning kan göras i Barrolin . Med rätt detaljer höjs kvalitén på all inredning.


Byggnadsvård handlar om att vårda och restaurera gamla hus och möbler. Små beslag som kan verka obetydliga avgör helhetsintrycket. Spårskruv medföljer alla produkter.


Maila oss din adress så får du vår nya katalog om äggoljetempera Gratis. Vi har diverse lås, beslag gångjärn ,samt klippans underbara yllefiltar 645:-! Uddevalla byggnadsvård är återförsäljare för Gysinge, linisolering från Isolina.


Vi tillhandahåller allt du behöver för att renovera ditt gamla hus. Tillverkar gamla beslag för dörrar, fönster och köksskåp. Ett gammalt hus med moderna beslag har förlorat en del av sin själ.

Tack vare vår sökmotor, hittar du lätt annonser för gamla dörrar, fönster, vedspisar och kaminer, gammalt virke och och stortegel, gamla takpannor och beslag. Det är allt från socklar, foder, hyvlade trävaror och beslag. Personalen i butiken har hög kompetens och erfarenhet inom byggnadsvård i olika former och du . Vi hjälper dig gärna även med renovering av t. Vårt sortiment av nytillverkade byggnadsdetaljer och beslag i traditionella stilar. Här säljer vi lampor, beslag för olika tidsperioder, tapeter och färg – allt för .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg