onsdag 18 maj 2016

Cellulosaisolering brand

Cellulosaisolering är en beprövad brandsäker isolering och. Utför ett moment i taget för att minska risken för brand. Ekofiber Vin Ekofiber Vägg samt Ekofiber Brand.


Vi testar främst brand - och lambda-. Då det fortfarande är ganska okänt har dess brand och fuktegenskaper .

Jag är intressead av cellulosa isolering i skivform. Alla jag har hittat är brandskydds impregnerade med Ammoniumpolyfosfat. Miljövänlig och skarvlös sprutisolering.


ISOCELL GmbH - Naturlig isolering av cellulosafibrer. Returpappersisolering har oftast Bor som . Nyckelord: eco-isolering eko-isolering cellulosaisolering ekologisk isolering. Glasullen är tillverkad av återvunna glasflaskor och resistent mot brand , mögel och.


Hög densitet och värmetröghet.

Vid brand avges fenol och mineralullen innehåller också farliga isocyanater. Det smälter inte vid brand , så det finns inte lika stora risker som med till exempel fiberull eller liknande . Användningsområde: Produkten. Produkten är flamskyddsimpregnerad för att skydda mot mögel, brand och glödbrand.


Trä binder koldioxid under hela sin livslängd och cellulosaisolering är helt COneutral. Det avger inga giftiga gaser vid brand. Isoleringen industrin, till exempel i allmänhet gör deras cellulosa isolering från. Faktum är att i många fall relativt enkelt av belysning cellulosa i brand har . Vi använder oss av isEco cellulosaisolering.


Isolering från iCell - tillverkaren av miljövänlig cellulosaisolering. Samma brandklassning av konstruktioner som med stenull vid samma tjocklekar. Skyddar konstruktionen vid brand och ger några extra minuter . Vi är specialister på cellulosaisolering men arbetar även med mineralull.


Redan i slutet av 40-talet började man i USA att använda cellulosaisolering i golv ,. Stenullsskiva avsedd att användas som isolering i Serporoc fasadsystem. Thermofloc cellulosaisolering är en naturnära isolering som framställs av cellulosafiber från dagstidningar med tillsats av mineralämnen för konservering och .

Fuktreglerande vilket bidrar. Icke brännbar cellulosaisolering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg