tisdag 24 maj 2016

Ideer til at male på sten

Find de bedste idéer inden for Male På Sten. Bellas bedrifter: At tegne på sten. Halloweendekorationer, Idéer Til Halloween, Malede Sten, Cool Ideas , . Her vil jeg vise dig en masse forskellige ideer til hvad du kan med dine Posca tuscher.


Til at lave det røde kinder, kan man tegne lidt farve ud på et stykke madpapir.

Det sker bare intuitivt, at vi henter smukke sten fra jorden, ser på dem fra hver side, føler dem i hånden og tager dem hjem meget ofte. Få kreative ideer til Mal og tegn og køb materialerne her! Malingen er ideel at duppe på med skumstencil og skal ikke varmehærdes efter tørring. Den helt store modedille for tiden er at male på sten - det er en sjov og kreativ hobby for alle aldre og erfaringsniveauer. Med de unikke Posca tuscher er det . Til slut lakerer jeg stenen med en lak fra Panduro Hobby.


At male på sten er også en super hyggelig ting at lave sammen med . Se eksempler på de dekorative sten , og nogle billeder af anvendelses.

Der er utallige kunstnere som bruger til at male på. Stenmaling - ideer til motiver . Mangler du et godt DIY-projekt? Her finder du inspiration til at male på en sten - Find din nærmeste.


DIY: Mal på sten, stenmaling, den nye meditation - kreativ hobby som. Og eftersom jeg nul erfaring har med at male på sten , så kan det kun blive fantastisk! Jeg har lyst til at få lavet den til et vedhæng eller noget.


Familien og jeg elsker at sidde og hygge med at male på sten ! Her på min blog med masser af kreative idéer kan du se få idéer til havespil og konkurrencer, til hvordan du kan male sten der kommer til at. Lidt om hvordan man spraylakerer malede sten. Få her inspiration til et spændende og kreativt værksted med udgangspunkt i mandalas. Saml sten og tegn jeres egne smukke mønstre herpå.


Saml flotte sten og lav dine egne stenfigurer heraf. På den måde kan du se, hvad figuren kommer til at ligne, og hvordan du vil male den. Se flere idéer hvor børn maler her. Få idéer til borddækningen: Få idéer til borddækningen:.


Ved at male sten , kan du hjælpe kroppen til at finde indre ro og derved hjælpe den med.

Opdag: gode ideer til , hvordan du kan genbruge gamle trækasser. Her nogle bud på DIY med sten , du selv kan male.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg