tisdag 24 maj 2016

Hsb kontakt göteborg

Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m. För att kontakta någon i styrelsen, hittar du kontaktuppgifter till respektive person. Då HSB för tillfället inte publicerar lägenheter på boplats. Därför står det just nu att alla har 0. Vår förening ligger i Kortedala i nordöstra Göteborg , högt och fritt belägen på en återvändsgata, Fastlagsgatan 4-49.

Vägbeskrivning finner du här. Funderar du på att köpa lägenhet i HSB Brf Blåsut? Från: Till: Chapmans torg, Göteborg.


Strömmensberg är ett lugnt och trevligt område med både flerfamiljshus och villor. Gång och cykelavstånd till populära Delsjöområdet med härlig natur . HSB Göteborg – Kundtjänst, info. Skanska har slutit avtal med HSB om att bygga två punkthus med bostadsrättslägenheter i.

Kontakta : Magnus Mellbert, Distriktschef. Nybygget är HSB :s första funkisbygge i Göteborg. Bostadsrättsföreningen ligger på Fjällgatan 3-i Masthugget i Göteborg. Johanneberg Science Park, HSB och Chalmers har initierat HSB Living Lab, ett levande labb med forskning på hållbar boendemiljö.


På Chalmersområdet i Göteborg bor och lever studenter och forskare för att. Vill du veta mer, kontakta ;. HSB Brf Tynnere Brf Tynnere Tynnere Turkosgatan. För mer information, vänligen kontakta. På första parkett, där älven möter havet.


Eriksberg, Göteborg , Göteborgs kommun. Laras Piniji Kommunikation och press. Observervera att felanmälan alltid ska göras till HSB ! Personalchef Emma Hård delar med sig av deras . Ansvarig Bengt Löfqvist år.


Välkommen till HSB Karlskoga-Degerfors. Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Faktura måste märkas med korrekt nummer - kontakta HSB Malmö för att få detta). Nyinflyttade och redan existerande medlemmar i vår bostadsrättsförening HSB Brf Masten hittar nyttig information i. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor! Riksbyggen skapar attraktiva och hållbara boenden och är en av landets största fastighetsförvaltare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg