torsdag 20 oktober 2016

Bramac classic břidlicově černá

BRAMAC CLASSIC Základní taška Břidlicově černá. Popis: Prodam s slevou střešní tašky Bramac . Její povrch je hladký s nástřikem disperzní barvou. Nabízí ekonomické řešení pro nové stavby i rekonstrukce. Patří k nejoblíbenějším a nejpoužívanějším modelům.


V modelové řadě lze vybrat ze tří barev: . Barva: cihlově červená, červenohnědá, tmavohnědá, břidlicově černá. Popis: Krajními taškami se zakončují okraje štítových hran a vikýřů. Cihlově červená, Červenohnědá, Břidlicově černá.


Classic Standard - betonová střešní krytina Bramac. Rozdělovací hřebenáč moravská taška břidlicově černý BRAMAC. Pro svůj symetrický tvar je nejoblíbenějším a nejpoužívanějším modelem na našich střechách.


Barvy cihlově červená břidlicově černá. Firma BRAMAC je tradiční evropský výrobce betonového střešního systému. Použitá krytina: Tondach Stodo 1 břidlicově černá glazura.


Zbyly mi ze stavby dřevníku - viz. Protector Plus – ebenově černá. Moravská taška – břidlicově černá. Tašky jsou k dispozici v odstínech břidlicově černá , červenohnědá, . Uvedené ceny jsou včetně DPH. Nadstandart - Alpská Taška Classic.


Betonová střešní taška Bramac je vyrobena z přírodních materiálů, které odolávají extrémním teplotním výkyvům, tlaku a vlhkosti. ALPSKÁ CLASSIC na přání též . Dodávka střech a krovů, včetně klempířských konstrukcí na klíč. Střechy krovy Sedlčany - Kolář STAMONT. Prodám nové střešní tašky Bramac classic protektor plus ebenově černé. Františkovy Lázně - Eternit Dacora Aš - rodinný dům - Eternit Dacora, břidlicově černá x 30.


Aš - Bramac , Alpská tačka classic břidlicově černá.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg