onsdag 26 oktober 2016

Výpočet střešních latí

Vítejte v jedinečné aplikaci, která Vám pomůže vybrat ten správný materiál pro střechu, přesně dle Vašich představ a preferencí. A to včetně všech potřebných . Výpočet plochy střechy a délky krokve. Pomocný výpočet ploch střešních rovin z výkresové dokumentace.


Držáky hřebenové a nárožní latě.

Je důležité správně určit vzdálenosti latí podle typu střešní tašky a. Jejich vzdálenost je potřebné na stavbě přizpůsobit měřením a výpočtem. Kdy použít střešní latě 30xa kdy 40x60? Jaká je cena střešních latí.


Pro výpočet objemu řeziva je nutné se přihlásit. Kalkulační program od KM Beta a. Tato technická příručka obsahuje informace o betonové střešní krytině a základní.

Informace k vlastnostem střešních latí , popis, ceny, rozměry. Různé druhy střešních krytin od různých výrobců. To znamená, že pokud chcete využít pro výpočet pokl. Nový výpočtový program Tondach je jednoduchý na ovládání s možností výpočtu typů základní střech pro typů pálených střešních tašek a jejich . Lať uvažujeme jako spojitý nosník o dvou polích délky 1m;.


K výpočtu jsou využity statické tabulky. Zde naleznete přehlednou tabulku norem průřezů střešních latí dle ČSN. Zdarma výpočet tloušťky tepelné izolace Zdarma výpočet tloušťky tepelné izolace. Jelikož se tašky umísťují na latě (nikoliv na bednění) je potřeba určit vzdálenosti a. Individuálně se do střechy zasazují střešní okna, komínové vikýře, komínové lávky a . Kromě kvality střešních latí a kontralatí je velmi důležitý i jejich průřez. Pro určení potřebné vzdálenosti latí ke krytině je nutné brát zřetel na to, že při výpočtu.


Z toho pak vyplývá přesah volných konců střešních latí , který je. Montáž štítového prkna nebo zpevnění štítovou latí. Potřebné rozměry pro výpočet krytiny jsou:.


Nejdůležitějším krokem před pokládkou střešní krytiny je správné rozměření krovu a určení vzdáleností latí dle pokynů výrobce krytiny.

Další řady střešních latí montujte přesně na. Rádi bychom Vás upozornili, že k optimálnímu výpočtu. Proto je třeba vždy navrhnout připevnění krytiny na základě podrobného výpočtu zatížení dle ČSN .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg