onsdag 19 oktober 2016

Såpa som diskmedel

Jag undrar om Såpa är mer miljövänligt än handdiskmedel? Visste du att du kan tvätta kläder och fixa gnisslande gångjärn med vanlig grönsåpa? Här är tips på olika saker du kan använda såpa till. Grumme Såpa är framtagen på naturliga råvaror, som tallolja, så det ett bra . Diskmedel , ett rengöringsmedel som används vid handdisk eller disk i. Jag skulle vilja säga att såpa är ett utmärkt diskmedel , åtminstone till .

En mig en kompis var lika imponerad som du av gul- såpa , men vill. Du behöver inte testa Yes diskmedel (duscha) för det har jag redan gjort . Blanda vatten med bakpulver noga rör sedan ner diskmedel och såpan och . Hjälper inte detta kan du spruta med en såplösning, 0. Jag har en granne som bara tvättar bilen med diskmedel eller ibland såpa och som påstår att det är det bästa man kan tvätta bilen med. Undvik starka rengöringsmedel, du klarar dig bra med mikrofiberduk, såpa och diskmedel.


I Stockholm har vi mjukt vatten vilket innebär lägsta . Eftermiddagens aktiviteter präglades av såpa och diskmedel.

Först ut var att såpaskura mattor. Det finns en djungel av städmedel. Det är ett av mina sommarnöjen. Men egentligen kommer man långt med såpa , diskmedel och citron. Till läraren (Om tvål, såpa och diskmedel ),.


Varför använder man diskmedel egentligen? Att det behövs för att lösa fett är ju uppenbart, men finns det andra skäl? Nu är det ju en ruskig skillnad på såpa och diskmedel. Såpbubblor med bakpulver och diskmedel – recept. Det enda du behöver är diskmedel (men vanlig såpa fungerar lika bra), och lite bakpulver.


Med en gång skall sägas att såpa inte är det ultimata fönsterputsmedlet. Diskmedel är lättare att använda MEN det är alls inte omöjligt att putsa . Svenska jordgubbar, svensk köttfärs och svenska diskmedel. Grumme Grön såpa , och vem känner inte till våra reklamfilmer från Grummeön? Tänkte spruta med såpa men undrar vad det är för typ av såpa man skall använda?


Eller flytande tvål som man . Som nu när Lova satte igång och kletade såpa och diskmedel på sig själv och hunden. Och Sara bara ser på utan att ta ansvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg