fredag 21 oktober 2016

Snygg entre till huset

Entrétrappan är ofta bortglömd när det gäller att få en välkomnande entré. Marmocit ger en snygg yttertrappa på huset. Entrén vid huset är familjens ansikte utåt, det som möter både förbipasserande och gäster.


Denna villa i Vallentuna har verkligen en entré som . Det är ett enkelt sätt att knyta ihop huset med ingången från gatan. Hej, Vi planerar att göra om framsidan på huset.

Den gamla altanen ska rivas och en ny något djupare kommer att byggas. Fru B inspirerar: Farstukvisten har fått en trappa! Svetsa ihop rostfria räcken fick hem böjar och rör. Med rätt belysning och utvalda detaljer får huset ett nytt ansikte.


Vi har valt prylarna som kan göra din entré välkomnande. När vi började att gräva så märkte vi att huset var tätat utifrån med asfalt och gullfiber. Snygg och bra avrinning från huset.


Intervju med mig och några bilder från Mariannes ljuvliga entré.

Fullkomligt älskar den här magnifika entrén till Mariannes hus - Stora . Skapa en flott entré med blommor, fint ljus och en snygg ytterdörr. TRÄDGÅRDSARKITEKTEN: Katja har bott i sitt hus i två år och funderat fram och tillbaka på hur hon ska göra med framsidan. Ofta lägger vi all energi på trädgården bakom huset. Vilket är fullt förståligt då det är där vi spenderar mest tid.


Men en välkomnande entré känns bra att komma . Går det att göra en snygg utbyggnad på alla hus? Estetik är ju subjektiv, men . Det moderna funkisinspirerade huset med strama former krävde en. Samtidigt som den bästa funktionen för familjens del var en entré från. Vi fann ett hus med en snygg ursprunglig dörr med ett runt fönster och hittade efter lite . Framsidan behövde en ny stödmur, eftersom den gamla höll på att rasa. Det var framsidan vid huset som skulle göras om.


Man ville göra något åt det besvärliga gruset vid entrén där tallarna släpper så mycket barr att . Feng shui-experten rycker ut! I ROSIEs serie Uppdrag uteplats tar feng shui-experten Anne-Christine. Aldrin itu med några vanliga .

Kunden ville ha hjälp med att fräscha upp framsidan av huset och det fanns önskemål om gräs och sjösten i. Detta löste vi genom att göra en snygg planteringsmur runt tomten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg