onsdag 26 oktober 2016

Farmářské šrouby

Střešní farmářské šrouby s EPDM podložkou. TEX v barvách RAL nebo pozinku. Nerezová podložka Ø14mm s EPDM těsněním. Není nutné krytinu nejdříve předvrtávat jelikož je vrtáček tenčí než trn šroubu v podstatě . Pro upevňování plechových krytin na dřevěné konstrukce (pro upevnění do latí a bednění).


Yoger - stavebniny a střešní krytiny.

FARMÁŘSKÉ ŠROUBY FRS NEREZOVÉ x mm. Pro podélné spojování profilovaných plechů. Samořezný šroub , farmářský s Epdm podložkou pro kotvení a přichycení plechů a ocelových konstrukcí do dřeva a dřevěných latí.


Farmářský šroub s EPDM podložkou 8xmm (2ks). K upevnění profilových plechů k dřevěným konstrukcím (DO DŘEVA). Samovrtné šestihrané šrouby včetně těsnící podložky. Farmárska SKRUTKY OCEĽOVÉ LAKOVANÉ RAL.


Pro montáž plechové střešní krytiny se používají profesionální farmářské šrouby , které mají ve špičce vrtáček s garantovanou šířkou.

GTX F– farmářské šrouby nerezové bimetalové. Novinky Zobrazit Vzorník RAL. Centrální sklad ČR GUNNEX s. Pro kotvení krytiny je třeba používat samovrtné šrouby s těsnicí podložkou z materiálu EPDM. Podle typu materiálu latí se tyto šrouby dále dělí na farmářské.


Dodává se v barvách dle barevného sortimentu Lindab. Cena a způsob dopravu si s Vámi domluví náš pracovník, který Vás v co . K namontování jednoho startovacího profilu stačí dva farmářské šrouby. Při montáži startovacích profilů vezměte v potaz, že se tyto profily musí zachytit za plát . Ph, povrchová úprava zinek bílý. Dostupné v různých odstínech RAL:. Na trh dodáváme i kotvení lehkých střešních krytin TEXY ( farmářské šrouby ) pozinkované i ralované,.


Jedná se zejména o samovrtné šrouby (texy, farmářské šrouby ) a to v různých rozměrech dle požadavku zákazníka. Dodáváme spojovací materiál společnosti. RA RRčervený(bal.250) - Pro upevnění a pro montáž plechové střešní krytiny se používají profesionální samořezné farmářské. Pro montáž trapézových plechů používejte vhodný spojovací a kotvící materiál.


Do dřevěných latí a hranolů jsou učeny farmářské šrouby FSTP 8x3.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg