tisdag 18 oktober 2016

Såpa trägolv utomhus

Allt om hur du rengör utomhus med såpa , t ex så såpskurar du trätrall. Här hittar du tips för blomkrukor och trätrall men även för plastmöbler. Fräsfunderingar, skall fräsa många 20x20mm spår i solida trägolv , Vilken fräs pallar? Hur såpar man in ett altangolv?


Den ofärgade såpan passar också bra för att rengöra träytor utomhus.

Fick ett tips om att man kunde såpa in trädäck, istället för att olja in det. Mitt trägolv ligger i söderläge och har inget tak så det är ju väldigt utsatt . För trägolv som är oljade (och kanske lutade) är linsåpan ett måste. Linsåpedoften kommer ännu mer till sin rätt om du hänger tvätten utomhus ! Om du gillar att spraya så kan du blanda ml såpa och dl vatten i en flaska med spraymunstycke.


En flaska såpa räcker till 150 . Ett skurgolv är ett obehandlat trägolv som genom slitage.

Golvet bleks också av såpan för varje gång det skuras, vilket gör vitpigment, lut eller andra . Så här gör Ernst Kirchsteiger när han såpar trägolv. TVErnst Kirchsteiger visar hur man behandlar trägolv med såpa. Utomhus märker jag att trät håller sig fint och ljust längre.


Såpa verkar som impregnering på obehandlade trägolv just för såpans egenskaper . Ett faktum är också att ytan blir motståndskraftigare både mot insugning och mekaniskt slitage med en kombination av kalk och såpa. När ett nytt trägolv ska behandlas använder du Gul såpa eller Citronsåpa,. Såpa är ett sant mirakelmedel och fyller så många . Vid såpskurning av ett väldigt torrt trägolv ta dubbla mängden såpa.


Trägolv är sköna att gå på och dessutom vackra – så länge de skonas från. Nackdelen med att rengöra med såpa för att återfetta golvet är att . Trädgårdsforumet - Odlas forum - Odla. Det jag gjorde var att skrubba den med del såpa till delar vatten,.


Att såpa trägolv bygger på gamla traditioner som både skyddar träet och ger en. Nya trägolv mår bäst av att behandlas med såpa.

När du tar fram utemöblerna blir de rena och fina med såpa , ljummet . Dessutom bleker den obehandlat trä så . Linoljesåpa löser smuts effektivt. Trä Såpa Naturlig såpa rengör och vårdar oljade, vaxade och förseglade träytor. Golv, trappor, dörrar och paneler i tall, bok, lönn, ek, bambu, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg