torsdag 2 mars 2017

Bramac classic star

Classic STAR je součástí střešní skladby Bramac COOL. Jedná se o technologii, kdy se . Střešní taška s technologií STAR vyniká řadou inovovaných funkcí. Kč bez DPH, ks, dle potřeby. V této sekci nebylo nalezeno žádné zboží.


Liší se však od sebe povrchovou úpravou.

Střešní krytina Bramac se snadno pokládá, vyznačuje se vysokou trvanlivostí a odolností vůči. Střecha Bramac Cool díky unikátní reflexní povrchové úpravě STAR odráží sluneční záření. Model Bramac Klasik Star je kombináciou tradičného tvaru krytiny a špičkovej povrchovej úpravy Star. Vďaka nej je povrch krytiny mimoriadne hladký a tak oveľa . Cena za měrnou jednotku s dph 9KčKS. Celkový počet měrných jednotek1KS.


Výrobce betonových a keramických střešních tašek Bramac přichází s vlastním. Betonové střešní tašky Bramac jsou vyráběny z přírodních surovin a jsou plně. Technologie STAR představuje nejnovější trend v technologii výroby střešních krytin.

Jde totiž o novinku, která představuje nový trend v technologii výroby střešních tašek. Podle ceny: od nejnižší, Podle ceny:. CLASSIC STAR cihlově červená červenohnědá tmavohnědá.


Nejdříve o betonové střešní . Protector, technologie STAR , ochrana proti hluku, nadstandardní záruky. Betónové škridly Bramac sú vyrábané z vysokokvalitných surovín piesku, vody, portlandského cementu a pigmentov oxidu železa. Na rozdiel od iných strešných.


Firma Bramac střešní systémy spol. Doplňujúce škridly ku základnej škridle Bramac KLASIK STAR. Vyberte farbu krytiny: Klasik ebenová čierna ( 8).


Nabídka kompletního sortimentu výrobce Bramac. Bramac nejprve zákazníkům představil technologii STAR , kterou lze bez. Lomená taška krajní pravá, levá slouží pro zakončení pultového zlomu ve štítové hraně. STAR cihlově červená červenohnědá tmavohnědá. BRAMAC střešní systémy spol.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg