fredag 21 april 2017

Attefallshus med loft funkis

Byggytan är kvm och boytan 2kvm med loft kvm. De stora stiltypiska fönstrena ger stugan en ljus och . Trendigt eller traditionellt, med eller utan loft ? Mysigt attefallshus på kvm med sovloft och fönster. Vit attefallshus funkis med veranda.

Attefallstuga mFunkis stuga. Bastustuga funkis 8m² - Äntligen hemma med Martin Timell. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.


Som gjort för en tomt med utsikt är attefalls-huset Glass house, kvm, med loft , av virke från långsamväxande arktisk fura. Stuga Trähuset Paulina m² Loft. Här är olika typer av attefallshus – nu även som både uterum och.


Stilren funkis med flexibla lösningar. Fjällnäs med loft från Baseco.

Vill ni ha huset med loft får ni ett användbart loft. Vi bygger attefallshus , friggebodar och fritidshus i norrländsk virke. Fritidshus 1mmed övervåning kundanpassas så be om offert! Med sitt pulpettak är Enskär ett attefallshus med Funkis -arkitektur.


Denna stil är modern och passar dagens bostäder. Man kan inreda denna stuga med fördel till. Plintgrun 3xyttermått, Innermåtten kommer att bli ca 22 . Diana är ett attefallshus med rymligt loft och här finns alla möjligheter för dig som vill ha ett rymligt. Bildresultat för attefalls planlösning med loft.


I grundsatsen ingår stycken väggmoduler, som kan bytas ut . För er som redan nu går i tankarna att bygga en attefallshus eller attefallsstuga med loft , passa på nu när de nya reglerna möjliggör detta. Totalentreprenad med grund och hjälp med bygganmälan. Välj mellan klassisk stil med sadeltak eller funkis -stil med snedtak. Torpet med loft kvm Torpet med loft kvm. En med sovalkov med plats för . Planlösning - attefallshus med loft funkis - planlösning.


En liten bod med stora förvaringsmöjligheter Länna är ett litet och kompakt.

I dokumentet Mängdning finns mängdberäkning av alla ingående produkter. Inlägget har publicerats i samarbete med Bygghemma). Modell av Jabo Flex Funkis Paket 1m² kommer som är ett färdigt paket med väggsektioner,.


Astolf Astolf är ett attefallshus i vinkel med två loft.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg