onsdag 12 april 2017

Modulskorsten nvi

NVI , Näldens Värmeindustri AB är Sveriges enda renodlade tillverkare av modulskorstenar och har tillverkat skorstenar sedan 70-talet. Här kan du snabbt och enkelt göra en snabbkalkyl över vad din NVI -skorsten kommer att kosta. Du kan välja på de flesta montage och olika . En trygg och modern skorsten till din kamin eller eldstad. Vi har ett korstenssystem som .

NVI har tillverkat lätta skorstenar sedan 70-talet. Företaget har sitt säte i Nälden, Jämtland och kan i dag kalla sig Skandinaviens ledande . Vår flexibla skorsten passar garanterat dig . Denna modulskorsten som tillverkas av Sheidel kan enkelt putsas så det får ett. Passar det bättre med en plåtskorsten så har vi NVI eller Scheidels per meter . Så sotaren rekommenderade att dra en modulskorsten bredvid den befintliga. Schiedelskorsten och plåttak, går inte?


Bruten ångspärr och ingen gummiduk runt.

Schaktfri skorsten eller ej? NVI skorstenssystem är en modern modulskorsten som både är rostfri och schaktfri. Skorstenen är både trygg och vacker! NVI stålskorstenar passar alla kaminer och eldstäder, är CE märkta och uppfyller.


Så vi har begärt in offerter från några ställen och dom flesta tycker vi ska ha en sk. NVI modulskorsten tillverkas av Näldens VärmeIndustri AB som svarar för att . Rostfri modulskorsten från NVI. Bygger du från grunden kan du välja mellan en murad skorsten eller en lätt modulskorsten. Jag har en isokern modulskorsten i nåt slags leca-material i mitt. En bra dialog med sotarmästaren så allt blir . Metalfire spisar är att eldstadsplan och -sidor linjerar med öppningen vilket ger perfekt symmetri.


Stûv 16-cube är lättplacerad redan från början. Men så har den några syskon, som gör den än mer flexibel. Jötul erbjuder NVI Stålskorsten – stilren och säker för ditt hem.


Ovanpå översta modulen A Vilket skorstensmontage gäller för dig? Här är några vanliga varianter. R ÄRME OCH KLITET Näldens värmeindustri i Jämtland har.

Hedemora som heter Bältabro eller likande. Nordic Heating erbjuder marknadens mest prisvärda modulskorsten. Gammal kakelugn : En gammal och enkel kakelugn kan kosta. Vår modulskorsten är modern och tillverkad i stål som matchar din kamin och din inredning.


Ovan bild visar skorstensmoduler från NVI. Du hittar skorstensskyd modulskorsten och stålskorsten och traditionell tegelskorsten. Hissluckan fungerar för såväl stängd som öppen eldning.


Isokern modulskorsten passar för alla typer av eldstäder och byggs med en eller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg