fredag 14 april 2017

Hvad koster en gravsten

Når granit forarbejdes til gravsten , er det en langvarende, tung og kostbar. Planerne højglanspoleres med slibeskiver og van hvis den færdige gravsten skal . Sammenlign priser på gravsten og gravstenar afhængigt af type af gravsted. Vi laver personlige gravsten og har altid personlig betjening.


Giv den du elsker en unik gravsten.

Lavet på eget værksted i Danmark. Priser på gravsten varierer voldsomt alt efter, hvad man ønsker. Vi holder ferielukket fra d. Gravsten til lavpris er den nye trend i finanskrisen. Naturligvis medfører stram økonomi, at flere kunder fokuserer på, hvad stenen koster. Flotte gravsten lavet med omhu af stenhuggermester Truels Kelbøl.


Vore gravsten priser er yderst fornuftige og kvaliteten i top. Ru gravsten , jetbrændt gravsten og poleret gravsten.

Hvis der skal begraves i et familiegravste er der i mange tilfælde mulighed for at sætte mere tekst på en eksisterende gravsten. Hvornår kan en gravsten placeres på gravstedet efter en kistebegravelse? Dette er, for rigtig mange mennesker, en vigtig del af sorgprocessen og en god hjælp til at komme videre.


Hvordan skal gravstenen se ud? Her er det en god idé at tale med kirkegårdspersonalet i forbindelse med udvælgelsen af gravsted. Priser, type samt mål af mindestenen med mere står oplyst under billederne. For at se stenen i større billede med information - klik . Gravste vedligeholdelse og gravkastning er blot nogle af de ting på kirkegården, som man skal tage stilling til - og ikke mindst betale for. Smukke og personlige gravsten fra Øster Jølby.


Det lille stenhuggeri med de smukke gravsten. Hvad koster en gravsten , klik her. På de følgende sider viser vi en stor del af vort udvalg i gravsten. Stenhuggeriet i Otterup og fortæl os, hvad du søger.


Her nogle eksempler på, hvad et gravsted koster på kirkegårdene i pastoratet. Som det fremgår, er der stor rabat til medlemmer af Folkekirken, som jo har betalt. Skal der en medhjælp med koster det 6kr.

Derudover er der udgifter til blomster, gravsten , annoncer mv. Nu kan du og dine pårørende dele gravsten med en afdød. Prisen for bronze bogstaver er kr. Lad os hjælpe med økonomien, så du får en oversigt over udgifter i forbindelse med begravelse og bisættelse.


Pris på kiste, urne, kørsel, blomster, honorar. Aalestrup kirke samt til krematorium i Aalborg koste 2. Gran I - kisteplads (om gravsten ).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg