tisdag 25 april 2017

Pálená taška akce

CREATON OPTIMA, taška základní - vínově červená glazura. Zde najdete veškeré slevy, slevové akce nebo jinak cenově zvýhodněné betonové, pálené a vláknocementové krytiny od různých výrobců. Brněnka 1 Samba 1 Samba 1 Stodo 1 Stodo 12. Drážková taška se spojitým systémem drážek v hlavové.


Kč, , pálená taška s povrchovou úpravou, na přední straně tašky specifický ornament.

Ušetřete na stavbě anebo na výměně střechy z kvalitních tašek. Během podzimní akce můžete výhodně nakoupit vybrané modely prémiové . Pálená střešní krytina můžete znát také pod pojmem bobrovky. Pálené tašky nabízíme v různých provedeních.


Na vybrané pálené tašky Engoba a Glazura sleva až. TONDACH BRNĚNKA Základní taška Engoba červená. Výhodného nákupu střešní krytiny v rámci jarní akce na každou čtvrtou pálenou tašku zdarma je velmi snadné využít hned z několika důvodů.

Mimořádná akce Tondach - sleva. Pálená krytinaKatalogy a ceníky našich dodavatelů. Německé pálené tašky top kvality s letou zárukou! Jedná se především o skládané střešní krytiny - tašky od renomovaných výrobců, dodávané v široké.


V rámci jarní akce je možné získat za výhodnou o nižší cenu model pálené tašky Samba v provedení červená engoba. Pálená nebo také keramická taška je jedním z nejstarších druhů střešní krytiny. Protector PLUS - vyspělá technologie výroby střešních tašek.


Velký rozmach zaznamenává s rozvojem průmyslu, kdy v 19. Model Samba je možné pořídit v rámci jarní akce hned ve dvou barevných . Akce a slevy na střechy Tondach. Pokud se při stavbě nebo rekonstrukci střechy rozhodujete právě pro pálenou střešní tašku . Pálená taška Stodo 1 glazura břidlicově černá – z podzimní akce. Plochá posuvná taška Figaro 11. Taška větrací – systém Tondach naplňuje zásady větraného střešního pláště.


Provedení tašek řady SELSKÁ se navrací zpět k tradičním „cementkám“ vyráběným v českých a moravských zemích již po více než 1let. Využijte této jedinečné možnosti a kupte si nejoblíbenější střešní tašky za bezkonkurenční ceny, které platí v době od 7.

Jarní akce na pálené tašky TONDACH. Vás v rámci stavební výstavy . Firma nabízí střešní tašky té nejvyšší kvality, v exkluzivním dokonale kvalitním a reprezentativním vzhledu. Podzimní akce na vybrané modely pálené střešní tašky TONDACH.


Krásná pálená taška s vyváženým tvarem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg