tisdag 11 april 2017

Sommarkurser för pensionärer

Som senior eller pensionär är du givetvis välkommen på alla Folkuniversitetets kurser, men du som uppskattar att gå på kurs med jämnåriga hittar här våra . Lär dig ett nytt språk, utveckla din kreativitet eller ta med en vän och gå kurs tillsammans. Här hittar du aktuella sommarkurser i hela Sverige. En kurs på sommaren är för dig som vill ha en aktiv semester.


Hitta kurser för seniorer här! Sommarkurser på PROs Folkhögskola i Gysinge.

Gå kurs i sommar - vi har Väck din skrivarglö Landskapsmålning, Tillverka din egen . Deltagare på seniorkursen är pensionärer som vill förkovra sig i olika ämnesområden. Kursdeltagarna är mogna människor med en lång . Nu har tiden varit för att söka till årets sommarkurser men titta gärna in här igen någon gång i december så kan du se programmet för . Vi har sommarkurser för dig som är nybörjare eller vill fördjupa dig i ditt intresse. En del folkhögskolor ger korta.


På Stensund kan du läsa din sommarkurs i en fantastisk miljö precis vid havet. Vakna varje morgon till en underbar utsikt och gör din sommar till något att .

Vårens inriktningar fastställs under november månad. Höstens inriktningar fastställs under maj månad. Vår seniorkurs vänder sig till dig som är pensionär , sjukpensionär och som önskar träffa andra och samtidigt lära nytt. New England finns ett litet college som heter Athena och som varje år håller en serie veckolånga sommarkurser för pensionärer , . Diskutera – och vidga dina vyer.


Har du nått en ålder där du kan använda dig av titeln senior? Seniorakademin En kurs för dig som gick i skolan då varken datorer, mobiler, digitalkameror eller sociala medier fanns. Du får även prova konstnärliga uttryck. Mamma till deltagare, sommarkurs Sammanfattningsvis var det en riktigt bra upplevelse även om allt inte var så enkelt.


Man fick träffa mycket nytt folk, däribland . Kärt återseende för Högskolans pensionärer. Onsdagen den oktober höll Högskolan i Skövde ett jubileumsinspirerat populärvetenskapligt café. Info: Höstterminens kurser publiceras den augusti och bokningen öppnar den augusti kl. Just nu har vi platser kvar på våra sommarkurser.


Regeringen vill höja LAS-åldern från till år. Arbetsgivarna är kritiska och vänder sig mot rätten att få vara kvar. Hellas Tk har avtalat med Peter Lindström, ESTESS, om att hålla i träningsverksamheten för seniorer. Kurser ges båda på dag- och kvällsti .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg