fredag 21 april 2017

Lambdaverdi xps

Glava har nylig flyttet hovedklassen glassull ned til lambdaverdi 3 men. XPS som i hovedsak brukes som grunnmursisolasjon, har i dag en . Jo lavere lambda verdi et isolasjons produkt har jo bedre uverdi får du. XPS , som i hovedsak brukes i grunnmursisolasjon, har . At en viss type av grå celleplast har bedre isolasjonsevne enn hvit er man overens om.

Lambdaverdi kaller man det, selv om man like gjerne kan kalle det . Jackofoam isolasjonsplater benyttes der det kreves stor mekanisk styrke, kombinert med lavt fuktopptak og ekstra god varmeisolasjon. XPS består av polystyren og i produksjonen brukes difluoroethane som er en drivhusgass, eller karbondioksid. Isolasjon isopor ( EPS ), Foam ( XPS ). EPS 80S ( isopor ) er meget godt isolasjonsprodukt.


Vi lagerfører i flere størrelser. Vi har valgt å lagerføre 80s varianten . E-Modul, kortti Mpa, 30.

XPS er sterkt og kan med fordel støpes inn i grunnmursålen eller brukes som isolering i garasjeoppkjørsler eller lignende. Styrofoam ( XPS ) er harde isolasjonsplater av blått, ekstrudert polystyrenskum. XPS og EPS) smelter (ca min.). Produktkode: XPS FL 1Pris kv.


Litex Membranplate har en lambdaverdi på 0. Lik krav og lambdaverdi på plater som de store konkurrentene men til bedre pris. XPS 3markplate mm - mpr pk. Høyeffektiv isolering er en serie produkter med overlegen isolasjonsevne. Markisolering - Telesikring.


Fuktbelastning klassifisert i ulike nivåer. EPS80) med deklarert lambdaverdi. Skal kjøpe ca kvm med jackon super xps mm. Det antas at det fores på med en isolasjon med lambda-verdi.


Seksjonen med skumglass og XPS viser tilnærmet samme frostmotstan og verdiene er nært . LITEX Membranplater er plater i ekstrudert polystyren ( XPS ) belagt med laminat av. Jackon Super XPS , men at de så langt.

LITEX våtromsplater har en lambdaverdi på 0. XPS ), som både er isolerende og passer utmerket som et brannhemmende sjikt på min. Kjernematerialet i DEVIcombifloor har en Lambda-verdi. Der vil oppbygningen bestå av membran, XPS -isolasjon og slitelag. Underlagsmatte av XPS ekstrudert polystyrenskum 8x2m.


Med EPS unngår man i tillegg mange tunge løft på byggeplassen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg