torsdag 13 april 2017

Střešní tašky standard

KMB BETA je betonová střešní krytina s charakteristickým profilem. Betonová taška KMB BETA - standard červená Betonová taška KMB BETA - efekt. Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů střešní tašky.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Nejoblíbenější profil ze střešních tašek.

CREATON OPTIMA, taška základní - vínově červená glazura. Prodám cca 1m(řa délka domu 15m) střešní krytiny Bramac MAX vč. Pálená nebo také keramická taška je jedním z nejstarších druhů střešní krytiny. Classic Standard - betonová střešní krytina Bramac. Standard – zde se jedná především o tašky s povrchovou úpravou engoba . Mohu prodat až 3ks bobrovek.


KM Beta to jsou kalitní české betonové tašky s povrchovou úpravou standart , elegant,.

Mezi základní typy lze zařadit střešní tašky Standard , střešní tašky Danubia, střešní tašky Coppo, střešní tašky Rundo či střešní tašky Zenit. Tašky jsou sundané ze střechy,nepaletované, přebrané, velmi . Jsou jimi střešní krytina Standard , Coppo, Danubia (EVO), Rundo (EVO) a Zenit. Betonové střešní tašky a krytiny v probarevném betonu. Společnost KM Beta je českým výrobcem betonových střešních tašek a dalších. Briliant (speciální dvojitý nástřik s leskem), Standard (bez povrchové úpravy) a . Snadná pokládka díky tvarové přesnosti.


Posuvnost je standard u všech modelů betonových střešních tašek. Prvotřídní ocelové střechy od společnosti Ruukki chrání domovy již přes let. Mají nespornou trvanlivost a kvalitu. V naší široké nabídce barev a stylů jistě . Betonová střešní taška Danubia Osvědčené tvary i barevné provedení betonových střešních tašek. Střešní betonové tašky Danubia, Standard.


Vaše výhody se šindelem Superglass: Vysoce kvalitní bitumenové 3TAB šindele na skelné vložce Nejvíce osvědčené a používané šindele Velmi příznivá cena . Pro volbu betonové střešní krytiny hovoří její odolnost, stoletá výdrž i velké.

Nabízený sortiment nejsou pouze pálené střešní tašky a doplňky v mnoha modelech,. Skandinávská střešní taška je doporučena k použití u střech se sklonem. Levné plechové krytiny, střešní krytina levně.


STANDART Kinga Plus PE- matná (ARCELOR - SSAB 30).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg