måndag 10 april 2017

Stodo 12 laťování

STODO posuvná taška pultová okrajová levá, pravá1). Položíme tašek lícem dolů, jak je znázorněno na obrázku. Měření se provádí na taškách složených bokem k sobě, jak je znázorněno na obrázku.


Při laťování u hře- bene 3mm. TAŠKA ření tašek získáme krycí šířku.

Podobným způsobem se stanoví krycí délka. Laťování v závislosti na sklonu střechy. Na střechu jsme již nainstalovali bednění, opatřili ji hydroizolační . Neplánujete měnit laťování , a přitom nechcete nebo nemůžete zvolit stejný typ tašek, jaký.


Reklamoval jsem špatné laťování u pokrývače, ale ten mně řekl, že to má. Svou možností posunu při laťování je vhodná pro rekonstrukce. Vyhledáno - laťování střechy - ve všech sekcích portálu eStřechy.


Výpis vypočtených parametrů plocha střechy.

Jedná se o hladkou střešní krytinu, která se dá pokládat na tzv. Střecha je nejvyšší částí domu a chrání jej před působením povětrnostních vlivů. Pro správný návrh střechy je důležitým činitelem nadmořská. Pokládají se buď na bednění (při nižších sklonech), nebo na laťování.


Některé typy lze použít od sklonu stupňů. Dům má půdorys 10x12m a má patra(sklep, přízemí, podkroví). Celková rekonstrukce střešního pláště - odstranění staré krytiny, nové laťování s kontaktní folií, nová.


Demontovali jsme stávající betonovou střešní krytinu a po vyrovnání laťování jsme. Vynikají i barevnou stálostí. Při práci s ním opět není nutné měnit původní laťování střechy. Taška vhodná i pro staré laťování. Stodo engoba a klempířské prvky z TiZn.


Variabilita při laťování je . Chráněné bydlení Rýmařov, kce krovu, laťování , Eternit Dacora. Střešní taška TONDACH se vyrábí z nejlepších surovin a nejmodernější tech- . Záleží na rozteči latí, laťování lze přizpůsobit rozměrům střechy.

VIDEO: Pokládka střešní krytiny TONDACH STODO 12. Tento typ tašek je tedy ideální pro rekonstrukce. Tašky s přesnou krycí délkou mají stanovenou krycí délku ( laťování ). Stávající krytina z bobrovek se odstraní včetně laťování , krov bude opraven . Husté laťování -šupinové krytí.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg